161049 SK161049 SK0

Bli sett på nett!

Å ha en enkel, god og oversiktlig hjemmeside er alfa og omega for alle bedrifter i dagens digitale verden. Men langt fra alle vet hvordan de skal gjøre det på egen hånd. Svein-Kåre Dahl tilbyr alt innen webdesign, grafisk design og trykksaker.

Firmaet Konsulenttjenester Sk-Dahl holder til i Hestehaven Industriområder i Lindesnes. Innehaver Svein-Kåre Dahl forteller at han alltid har hatt en stor interesse av webdesign, og at han begynte med HTML på hobbybasis på slutten av 90-tallet. Drømmen om å starte eget realiserte han i oktober 2014.

– Grunnlaget jeg bygger på med webdesign, er Wordpress. Det er i utgangspunktet et gratis verktøy med mange gode løsninger som alle kan ta i bruk for å lage gode hjemmesider.

Kundene er blant annet firmaer innen byggebransjen, butikker som ønsker nettbutikk og andre som ønsker en moderne nettside som er tilpasset dagens brukere, uten at de trenger å bruke mye tid på det selv. Dahl kan i tillegg skreddersy nettbutikker med betalingsløsninger fra Klarna.

– Jeg tilbyr andre grafiske tjenester også, og har svært gode avtaler på trykk og profilartikler. Alt av trykk og profiltøy har jeg et godt samarbeid med Sjograf AS i Mandal på, Sjograf er store på alt i fra ”småprint” til firmabilprofilering. I tillegg til at jeg selv forhandler en del profilartikler fra store internasjonale leverandører.

Dahl er opptatt av at hjemmesidene han designer skal fungere godt på mobil. Ikke bare for å være brukervennlige, men også for å kunne gi treff ved søk på Google. I fjor annonserte nemlig Google at nettsider som ikke er mobiltilpasset, vil bli nedrangert ved søking i deres søkemotor.

– Det er også viktig at hjemmesiden har informasjon som er godt synlig. Jeg leverer hjemmesider tilpasset den enkelte kunde til en fornuftig pris. Hele tanken er at man ikke skal måtte betale for noe man ikke trenger eller bruker.

Les mer...

2016-02-19 12.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv