Blikkenslager med lidenskap

Myrtun Håndtverk AS holder til i Trondheim, og er en blikkenslager-bedrift med ekte engasjement for faget. Det setter kundene pris på!

Vi er svært opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, og bruker bare de beste produktene. Vi er en bedrift som tar oss tid til jobben vi gjør – alt skal gjøres ordentlig, forteller daglig leder, Morten Lidahl. 



Han har drevet Myrtun Håndtverk i Trondheim i syv år, og har i dag to ansatte. Bedriften driver hovedsakelig med takrehabilitering, men er også fast leverandør av beslag og blikkenslagertjenester til flere større bedrifter. 



   – Vi har ofte kunder som ønsker detaljer innendørs, for eksempel kobber over kjøkkenbenk i stedet for flis. Det er kjekt når kunder gir deg frie tøyler innendørs, selv om det stort sett går i takmontering. 



Lidahl påpeker bedriftens engasjement for blikkenslager-faget, og forteller at de ansatte også driver på med faglig påfyll privat.
   – På kveldstid hender det at vi er på verkstedet og lager produkter slik blikkenslageren gjorde før alt ble mekanisk. Det er håndverk.


Bedriften er svært nøye i sitt arbeid og opptatt av å levere full informasjon til kunden om valgene de gjør underveis i arbeidet. 


   – Hver gang vi er ferdige med et oppdrag leverer vi permer til kunden med informasjon om arbeidet vi har gjort, hvilke produkter vi har brukt og hvilke garantier produktene har. Vi tar ofte bilder av arbeidet vi gjør underveis, slik at kunden kan få den oversikten han fortjener. Det er jo ingen som ser hva som ligger under taksteinene.

Han legger til at dette er positivt for kunden om de lurer på noe i etterkant av arbeidet er utført, men også om boligen skal selges videre ved en senere anledning. 

   – Kundene våre setter pris på vår kunnskap, sier Lidahl.


Les mer...

2015-08-31 10.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv