142091NO-Block-2142091NO-Block-1142091NO-Block

Block Watne i Drammen og Asker slås sammen

Block Watnes kontorer i Asker og Drammen er nå blitt ett. Det gir et større fagmiljø, mer effektiv drift, og åpner for muligheten for å ta stadig større prosjekter. I tiden som kommer vil det bli betydelig utvikling i storregionen Oslo. Det skal Block Watne være med på.

— Hovedtyngden av våre prosjekter kommer nok til å være i utvikling av Buskerud-byen. Det er her de store prosjektene kommer til å være i årene som kommer for storregionen Oslo. Vi har nå et solid kontor med cirka 50 ansatte, og med et potensiale på omkring 300 millioner i omsetning. I år skal vi skal bygge 80-90 boliger, forteller daglig leder Søren Halck Johannsen.
  Hans kontor dekker nå nedre Buskerud, hele Hurum-halvøya, samt Akershus vest og Oslo vest. Det er et område hvor mye henger sammen. I april i år ble det endelig besluttet at en sammenslåing av Asker og Drammen var det mest hensiktsmessige. Både med tanke på organisering innad og markedet utad. 2. juni var kontorene i Drammen ferdig ombygget, som i dag huser et nytt og sterkere Block Watne-kontor.
  — Vi har tradisjonelt vært tunge inne på Drammensområdet og Røyken, og det kommer vi til å fortsette med. Men vi har også prosjekter i Asker, og vi har øynene åpne for utvikling blant annet i Heggedal-området. Også er det Lier, langs med E18. Der er det et uavklart potensiale, både for vår del og for Lier kommune. Fjordbyen er selvfølgelig svært interessant, det kan bli en motor for Lier, understreker Halck Johannsen.

For øyeblikket har han igangværende prosjekter blant annet på Gullskogen, hvor Block Watne over tid kanskje skal bygge 3-400 boliger. På Knivåsen er det høy aktivitet, og i Nedre Eiker har Halck Johannsen og hans kolleger prosjekter med 250 leiligheter og et eneboligfelt på 100 hus som kommer fra våren. Det er travle dager i det nye kontoret, hvor de for øyeblikket er på utkikk etter to nye prosjektledere.
  — Vi leverer gode prosjekter, prosjekter som folk ønsker å bo i. Vi mener selv vi er flinke til å finne gode beliggenheter. Det er viktig, for beliggenheten kan du ikke endre på. Og vi bygger bra hus av god kvalitet, til en fornuftig pris. Det er våre fremste konkurransefortrinn. Vi er en stor og solid utbygger, så vi er der både i morgen og om fem år. Vi vil alltid være der for å stille opp for våre kunder.
  Nå er boligmarkedet også på vei oppover igjen, etter en bølgedal siden i fjor høst. I Block Watne i Drammen har de i dag et fagmiljø med prosjektledere, byggeledere og selgere som er sterkere enn noensinne.

Les mer...

2014-09-16 10.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Block Watne Drsmmen Åker
    • www.blockwatne.no
    • Telefon:
      23 24 60 00
    • Adresse:
      Bjørn Stjerne Bjørknsongsgate 110
      3044 Drammen
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv