155029 NY155029 NY0155029 NY1155029 NY2155029 NY4155029 NY3

Boligstyling i sterk vekst

Deko Interiør AS startet med boligstyling da bransjen enda var blodfersk. I dag har bedriften hele fire ansatte som gir jernet for å gjøre boliger stilrene og hyggelige før visning. Bedriften har hatt en årlig vekst på over 50 % de siste 3 årene.

– Kunder velger oss fordi vi er kvalitetsbevisst og fordi vi holder det vi lover, sier Merete Anderssen, daglig leder i Deko Interiør.

Hun hadde flere år bak seg som dekoratør og en etterutdannelse innen interiør, da hun bestemte seg for å gå inn i bransjen med boligsalg – og da som boligstylist.




– Da jeg startet firmaet i 2003 var boligstyling en veldig fersk bransje. Jeg hadde hørt om at det var noen som drev med det i Oslo, men ikke her i Drammen. En viktig årsak til at vi har lyktes å bli markedsledende i Drammen, er vår langsiktige relasjon til de mest anerkjente eiendomsmeglere. Disse har over tid sett effekten av boligstyling, både med tanke på salgssum og salgstid, forteller hun.



I dag har bedriften hennes hele fire ansatte. De driver med hel- og delstyling av boliger som skal selges, og øvrige interiørkonsulenttjenester, og har nedslagsfelt i Drammens-området. 




– Vi er opptatt av at et møte med oss både skal være hyggelig, effektivt og lønnsomt for kunden. Vi anbefaler dem hva de kan gjøre for at andre skal se potensiale i arealet i boligen deres, og hva som kan gjøres for å få boligen til å fremstå så attraktiv som mulig før fotografering og visning.




Hun forteller at bedriften har fokus på å møblere hver enkelt bolig etter målgruppe og stil.




– Mange kunder er bevisste på interiør selv, og vi er opptatt av å lytte til kundens tanker og ønsker i prosessen.

Målet videre er å tilrettelegge for å møte den stadige etterspørselen for boligstylig.

Les mer...

2015-10-29 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv