Buskerud Injeksjon AS stopper vannlekkasjen

Ingen entreprenører i området fra Lillehammer til Kristiansand trenger å bekymre seg for vannlekkasjer i betongvegger. Tore Andersen er nemlig ekspert på injeksjoner som stopper problemet.

– Injeksjon er spesialfeltet mitt, og det vil si tetting av vannlekkasjer i betongvegger. I tillegg utfører jeg liming av betong med epoxy, gulvavretting, slitebelegg på gulv samt noe betongrehabilitering.

Andersen har holdt på med injeksjon siden 1996, og har drevet eget selskap med Buskerud Injeksjon AS siden 2008. Med lang erfaring har han opparbeidet seg en god kundekrets, og størsteparten av dem er entreprenører i et området som strekker seg fra Lillehammer til Kristiansand.

– Har man lekkasje i overgangen mellom vegg og gulv, borer jeg skrått inn i veggen til jeg kommer ned i gulvet. Deretter pumper jeg inn et stoff som reagerer på fukten, og slik blir det tørt. Ut fra det jeg har hørt og sett, er det ikke så mange som konkurrerer med meg på pris. Både på timepris og på prisen på materialer ligger jeg litt under gjennomsnittet.

Buskerud Injeksjon AS og Andersen jobber for det meste alene, men ved store epoxygulv leier han inn folk. Han samarbeider med et firma utenfor Oslo, og de har en gjensidig avtale om utleie av arbeidskraft ved behov. 

– Tilbakemeldingene fra kundene er gode, og jeg brenner for det jeg gjør. Så lenge helsa holder seg, vil jeg holde på!

Les mer...

2015-04-10 10.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv