Buskerud Tak og Blikk – ekspertise og pålitelighet

Firmaet Buskerud Tak og Blikk har spesialisert seg på omlegging av alle typer tak, store og små takreparasjoner og alt innen blikkenslagerarbeidet. Daglig leder Nils Johan Larsen har livslang erfaring, og opererer under mottoet at godt arbeid gir gode referanser.

Nils Johan Larsen har vært involvert i blikkenslagerbransjen siden han var 13-14 år gammel, og var med far og onkler på jobb i Hamar. Den gangen var han med på lekting og som håndlanger. I dag driver han firmaet Buskerud Tak og Blikk, på åttende året, og utfører alt innen blikkenslagerfaget.
  – Firmaet mitt tar alt fra små blikkenslagerjobber til større prosjekter som å legge tak på hus, men hovedsatsningen ligger på taktekking av privatboliger. Jeg har faste kunder som Jon Anders Loe, eier av Eker Arbeiderbolig, forteller Larsen.
 

Han lager alt av materiale som brukes selv, fra piper og takrenner til lufteventiler. Tidligere kjøpte han ferdig, men i høysesongen ble det ofte mye ventetid, og han bestemte seg for å kjøpe egne maskiner.
  – For det første har jeg nå full kontroll på kvaliteten på det jeg leverer. For det andre har jeg oversikt over hvilke frister jeg kan tilby kundene, det vil si at firmaet har større pålitelighet når det gjelder å overholde fristene, sier Larsen.
 

En annen positiv følge av å være ansvarlig både for produksjon av materialer og valg av oppdrag, er at Buskerud Tak og Blikk har anledning til å prioritere en jobb av gangen. Fornøyde kunder gir god tilbakemelding på at de ser at alle er på jobb hver dag, og at de opplever god framgang.
  – Stort sett er dette en enmannsbedrift, men til de større jobbene, som for eksempel å legge tak på bygårder i Drammen, samarbeider jeg med flere folk. Jeg har kontakt med faste arbeidsfolk i firmaer jeg kjenner godt. Dette er folk jeg vet gjør en god jobb og er pålitelige. Særlig viktig er håndverket de gjør – folk legger tak litt forskjellig – og det tar gjerne tid å sørge for at vi er enige om hva som er den beste måten, fortelle Larsen.
  Buskerud Tak og Blikk har et stort nedslagsområde, og har hatt oppdrag helt ned til Horten og inn til Oslo. Det er likevel Øvre og Nedre Eiker og stedene ned mot Drammen at 80 prosent av kundene finnes. Fremover skal det satses på samme område, og samme type arbeid som Larsen har sin ekspertise innen, men med oppgraderte lokaler, og planer om nyansatt og kvalifisert arbeidskraft.

Les mer...

2015-01-22 13.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Buskerud Tak og Blikk
  • Telefon:
    94 80 73 30
  • Adresse:
    Nordmoveien 12
    3053 Steinberg
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv