156014b XB156014b XB1

Byggeksperten på Hellvik

XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med over 290 butikker spredt utover Norge, Sverige og Danmark. Alle butikkene har lokal forankring og er eid av de lokale byggevarehandlerne. Dette kommer deg som kunde til gode, samtidig som du drar fordel av felles innkjøp og spennende aktiviteter.

Byggevarehuset på Hellvik heter XL-BYGG Hellvik og er en del av Hellvik Hus Gruppen. Her finner du det du trenger innenfor trelast og andre byggevarer. Butikken finner du på Hellvik langs Rv44 nord for Egersund. Butikken har 12ansatte og har eksperter innenfor flere fagområder.

– Gjennom samarbeidet med Hellvik Hus har vi stor kompetanse på alt som har med bygg å gjøre. Vi kan derfor tilby både proffkunden og privatkunden rådgiving og tjenester som er nødvendige i mange prosjekt sier Johannesen

Vi bistår med skisser, tegninger, dimensjonering. Vi tilbyr hele pakken med søknader også. Det forenkler mye spesielt for proffkundene våre. Vi har også en egen Pre-cut avdeling som leverer ferdig tilkappede materialer til kundene når det er ønskelig.

XL-Bygg sørger for transport og leverer fra Stavanger til Sokndal. Videre så har XL Bygg tilhengere til gratis utlån som både proff og privatkunden benytter seg av.

Klappet & Klart, som er et samarbeid mellom XL-Bygg og proffkundene, har vært en stor suksess siden vi lanserte. Det geniale i konseptet er at kunden som ikke ønsker å gjøre jobben selv kan bestille materialene og utførelse hos XL-Bygg, og at XL-Bygg bidrar med oppdrag til proffkundene. Dette ser vi på som en Vinn-vinn situasjon sier Johannesen.

Vi i XL-Bygg Hellvik jobber hele tiden for at kunden skal få det han trenger til riktig tid, pris og med god kvalitet – oppsummerer Johannesen.

Les mer...

2015-12-18 13.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv