153042 WH153042 WH0

Bygger helt etter kundenes ønsker

Det er en stor investering å skulle bygge eget hus, og da er det viktig å velge en leverandør som står for kunnskap og kvalitet. Trond Waksvik har drevet Wax Hus AS i Drammen i over 20 år. Han har funnet sin nisje ved å tilpasse hus etter folks behov og tomtemessige forhold.

Etter oppstarten i november 1994, drev Waksvik de første årene med en annen husleverandør, før firmaet hans ble med i en kjede med tilknytning til Konsmohus. Siden har de holdt på i samarbeid med Konsmo fabrikker med leveranse av boliger.

   – Det beste med samarbeidet, er at Konsmoshus bygger de boligene som folk vil ha. Vi har en huskatalog med såkalte standardhus, men produksjonen er såpass fleksibel at vi bygger helt etter kundenes ønsker, forklarer han.

Vanligvis lager Waksvik og en kollega først en skissemessig løsning i dialog med kunden. Konsmohus har et eget konstruksjon- og tegnekontor med arkitekter som deretter lager byggemeldinger og tar seg av byggetegningene.

   – Fordelene med Konsmohus er mange. For oss er det at vi som forhandler ute i distriktet har én partner å forholde oss til. De leverere tegninger, konstruksjon, beregninger og den komplette varen og byggesettet. Fordelen for kundene, er at Konsmohus har en politikk på at de skal være best når det gjelder konstruksjon. Dette fører til dimensjoneringen av de husene vi leverer i dag mangler sidestykke i Norge når det gjelder kvalitet.

Wax Hus AS dekker et stort område med Drammen, nedre og øvre Eiker, Sande, Røyken, Hurum og Lier. De holder til i fine lokaler som faktisk er et Konsmohus. Slik kan folk komme og se med egne øyne på en mulig husløsning fra kjeden.

   – Vi er ikke blant de billigste, men vi har ikke merket noen voldsom konkurranse. Dette har nok å gjøre med at vi er så fleksible i utformingen av hus, og at vi kan bygge det folk vil ha. Det er god kvalitet på det vi leverer, og arbeidet som blir gjort utvendig på elementene er veldig bra.

Les mer...

2015-06-10 13.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Waxhus
    • www.waxhus.no
    • Telefon:
      32 82 66 40
    • Adresse:
      Buskerudveien 117
      3027 Drammen
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv