143077

Bygger Kongsvinger inn i fremtiden

Kjell Bjarte Kvinge og hans kolleger er både entusiastiske og optimistiske på vegne av sitt hjemsted. Entreprenør og eiendomsutvikler Ø.M. Fjeld AS ønsker å bidra enda mer til å bygge Kongsvinger inn i fremtiden.

– I dag kommer nærmere 90 % av omsetningen vår utenfra distriktet, så vi skulle gjerne hatt mer på hjemmebane. Vi har veldig mange gode kort på hånden her i Kongsvinger med tanke på å få til en vekst i regionen. Det er kort vei til Oslo, Gardermoen og Sverige. Vi har god togdekning. Det har kommet ny firefelts motorvei, og vi har lave boligpriser i forhold til vekstområdene nærmere Oslo. I tillegg er Kongsvinger en by som har både historie og sjel, sier Kvinge.

Familiebedriften Ø.M. Fjeld AS har eksistert siden 1948, og er i dag en ledende entreprenør og eiendomsutvikler på Indre Østlandet. Firmaet har to datterselskaper, og er delt inn i tre regioner, med Kongsvinger, Hamar og Romerike. Til sammen teller de nærmere 350 ansatte.

– Kongsvinger-regionen har et stort potensiale for å bli et vekstområde, og det er det vi som entreprenører jobber opp mot. Derfor ønsker vi også å være sterke her på hjemmebane. Romerike og Mjøs-regionen er de to største markedene våre i dag, men hovedkontoret vårt ligger fortsatt her på Kongsvinger. Og her i regionen er det også mange dyktige håndverkere, det er lange tradisjoner for det, understreker Kvinge.

Han er også opptatt av byutvikling. Ø.M. Fjeld AS har flere boligprosjekter på gang i Kongsvinger, blant annet et prosjekt med 50 leiligheter, som de håper de får lagt ut for salg på nyåret

– Bedriften vår har tre grunnverdier. Den første gir seg selv, det er langsiktighet. Vi har drevet i lokalmarkedet i lang, lang tid, og du gjør ikke dette uten å ha et langsiktig perspektiv. Det gjelder både måten man behandler kundene på, og at man tar et samfunnsansvar lokalt.

– Den andre verdien handler om å spille på lag. Både internt, men ikke minst med kundene og våre samarbeidspartnere. Det handler blant annet om måten vi gjennomfører byggeprosessene våre på. Vi ønsker oss samspillskontrakter hvor målet er å skape det beste prosjektet for kunden. Vi tror at gode byggeprosesser også skaper de beste byggene.

– Det tredje er å være løsningsorientert og å se muligheter. Vi er til for å finne løsninger og for å hjelpe andre! Målet er å se muligheter, skape gode løsninger, være nysgjerrig og hele tiden tenke utvikling, sier Kvinge.

Det lover godt for fremtiden i Kongsvinger og omliggende områder.

Les mer...

2014-11-27 11.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Øm Fjeld
    ØMF Kongsvinger
  • www.omfjeld.no
  • Telefon:
    62 82 14 00
  • Adresse:
    Gaupevegen 4
    2206 Kongsvinger
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv