161048 HV161048 HV0161048 HV1

Bygger med kvalitet i hele Lister-regionen

De hjelper deg med alt fra nøkkelferdige hus til spennende tomter for både hytte- og boligutvikling. Med ekspertisen fra Hamar & Vikeså Bygg AS i ryggen, er du garantert en godt utført jobb av høy kvalitet. Bli med på besøk til Gaselle-bedriften på Moi.

Terje Hamar og Ove Vikeså er begge tømrere, og sammen etablerte de Hamar & Vikeså Bygg AS i 2000. Eierskapet deler de likt, mens Hamar er daglig leder og Vikeså jobber mest ute i felten. I dag er de åtte ansatte som tar oppdrag i store deler av Lister-regionen. Fokuset ligger på alt innen snekkerarbeid og bygg, med rehabilitering og oppføring av nye leiligheter og boliger, både i egen og andres regi. Størsteparten av kundene er privatfolk.

– Det viktigste i den daglige driften er at vi gjør en god jobb, slik at vi får ettermarkedet på de samme kundene. I utgangspunktet er de ansatte sin egen byggeleder når de er ute på jobb. I etterkant følger jeg opp kontakten og dialogen med kundene etter behov, sier Terje.

Som eneste ansatt i administrasjonen, har han store mengder papirarbeid å ta hånd om. Det kommer stadig nye lover og regler i bransjen, derfor kjøper de inn tjenester av eksterne aktører som er eksperter på dette feltet. Da kan de alltid være trygge på at for eksempel byggesøknader overfor kommunen alltid er 100% etter boka.

– I tillegg driver vi et annet firma hvor vi konsentrerer oss om utvikling av eiendom. Med HV Utvikling AS utvikler og regulerer vi tomter for videre salg. Her kan vi både selge tomter og bygge for kunder, eller bygge selv og selge ut leiligheter, for eksempel, legger Ove til.

Bedriften har eiendommer i Flekkefjord, på Sira og Moi, samt hyttetomter på Krågeland i Flekkefjord kommune. Sira er ikke et veldig stort område, så de vil prøve seg frem litt og tilpasse byggingen etter hva kundene vil ha. De selger også utbygde tomter, og inngikk nylig et samarbeid med Vestlandshus, som de nå fronter i regionen Lister. Her er det snakk om kataloghus, og Vestlandshus har veldig mange modeller i sortimentet. En del av driften videre blir å fokusere på å være forhandler for dem, forklarer duoen.

– Vi kan også levere nøkkelferdige hus, og da samarbeider vi med lokale elektrikere og andre håndverkere. Hamar & Vikeså Bygg AS har eksistert i 16 år, og vi har hatt en sakte vekst. I årene som kommer har vi et mål om å fortsette som i dag, med å ta vare på de kundene og den staben vi har.

Les mer...

2016-03-08 11.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    • Hamar & Vikeså Bygg
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      90 20 01 79
    • Adresse:
      Nystedveien 6
      4460 MOI
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv