154014 CFH

Byggevarespesialist med bred og aktuell fagkompetanse

Carlsen Fritzøe Aasland i Skien er Grenlands eldste byggevarebutikk. Hos dem møter kunder fagfolk med bred kunnskap, som kan være problemløsere når en skal i gang med spesialprosjekter.

   – Kommer du hit som kunde møter du fagfolk på andre siden av bordet. Vi har både bygningsingeniører og byggmestre ansatt som er svært gode problemløsere, sier Pål Berger Hansen.

   – Vårt faglig nivå er høyt. Ettersom vi har et tungt faglig personale, har vi anledning til å gi informasjon om spesialprosjekter. Våre ansatte er også jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert, fortsetter han.

Carlsen Fritzøe Aasland er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer og interiør. De tyngre byggevarene er kjernen, men bedriften selger også dører, vinduer, gulv og maling. Avdeling Aasland kan også skryte av å være Telemarks største kjøkkenleverandør.
   – Hos oss får kundene alt. Mange setter pris på at man kan gå i kjøkkenavdelingen for å velge seg ut et kjøkken, for siden å dra ned i malingsavdelingen og finne den rette fargen til veggene.

Avdeling Aasland er Grenlands eldste byggevarebutikk, og startet tilbake i 1898. Familien Aasland eide bedriften frem til 2006, da Carlsen Fritzøe kjøpte opp bedriften. I dag har byggevarespesialisten i Skien 33 ansatte og feirer neste år sitt 10-års jubileum I Carlsen Fritzøe-kjeden.
   – Hovedvekten av våre kunder er proffkunder, men vi når også ut til privatkunder fra hele Grenlandsområdet. Det er mange konkurransebedrifter i området, og for oss er det avgjørende å ha medarbeidere som setter kunden i høysetet.

Han trekker i tillegg frem at det rette vareutvalget er svært viktig når om man skal tiltrekke seg kunder.
   – Vi har fått mye kred for butikkmiljøet vårt. Vi er opptatt av å stille ut varene våre. Vi opplever at kundene setter pris på å se varene de kjøper før du kjøper dem.


Les mer...

2015-08-31 12.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Carlsen Fritzøe Aasland
    Byggvarespecialisten
  • www.carlsenfritzoe.no
  • Telefon:
    35 50 31 50
  • Adresse:
    Kjøbekkdalen 5
    3735 Skien
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv