Containere for alle behov

Solheim Container Handel AS selger og leverer containere over hele landet. Tor Kjetil Solheim selger både nye og brukte containere, og han har skreddersydde containere for alle kunder med spesielle behov.

– Jeg er utdannet mekaniker på BMW personbil fra Hønefoss, og jobbet i nesten fem år for faren min med transport. Via transportjobben knyttet jeg en del kontakter på havnen i Oslo, så det var tilfeldig at jeg kom inn på dette med lagercontainere. Etter en tid fikk jeg muligheten til å kjøpe både brukte og nye containere, så jeg begynte i det små, forteller innehaver Tor Kjetil Solheim.

Han etablerte Solheim Container Handel AS på Geithus i januar 2007, og markedet viste seg raskt å være stort. Allerede året etter sluttet han med transportkjøringen, og siden har han kun drevet med containersalg. I dag har Solheim containere stående på depoter i både Oslo, Ålesund, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Larvik, Moss og Fredrikstad.
  – Grunnen til at jeg selger såpass mange containere, er nok det at vi er gode på å organisere transport. Uansett om du bor i Finnmark eller Rogaland, så ordner jeg med transport, med eller uten kranbil. Jeg leverer tjenestene mine til hele landet, og bruker Cargonet for transport med tog og NorLines for transport med båt., sier Solheim.

Kundene hans er for det meste bedrifter som entreprenører, snekkere og bilfirmaer som driver med dekkhotell. Her leverer han ferdige pakker med containere som har spesielle dekkreoler. Solheim kan også skreddersy pakker med containere med andre typer reoler som leveres ferdig til kunde, og han tilbyr i tillegg kjøl- og fryscontainere.
  – Fleksibilitet er viktig, og jeg leverer etter kundenes behov. Kundene kan bare ringe og si hva de skal ha og hvor de ønsker det levert, så kommer det dit til avtalt tidspunkt. Jeg har mellom 70-80 containere på lager til enhver tid. Nye containere kjøper jeg fra Kina, mens de brukte containerne har blitt brukt til shipping og har vært verden rundt.

Solheim kan fortelle at mange av kundene kommer tilbake og handler igjen. Av gode tilbakemeldinger får han høre at han alltid er tilgjengelig, og at han svarer på henvendelser raskt. Det gjør hverdagen enkel for kundene.
  – Kundene kan ringe meg fra klokka 7 om morgenen til klokka 23 om kvelden, for jeg er tilgjengelig hele tiden. Planene fremover er bare å fortsette i samme tempo. Jeg liker å drive med dette, og er fornøyd med tingenes tilstand, sier Solheim.

Les mer...

2015-01-20 14.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv