156033 BB

De gode samtalene

De gode samtalene er nøkkelen til suksess: Siden oppstarten i 2007 har Berger Bedriftsutvikling AS i Drammen coachet over 500 gründere og bedriftsledere. Mye går ut på å finne de verdiene nettopp du har.

På etterspørselen merker Morten Berger godt at det stadig blir flere etableringer. Arbeidsmessig er han delt mellom Arendal og Drammen – i Drammen jobber han ut mot det private markedet, i Arendal for etablererveiledningen. Berger Bedriftsutvikling AS er en privat aktør innen business-coaching, mentoring og rådgivning for bedrifter i veldig tidlig fase.

– Hovedtyngden av dem jeg snakker med ønsker å lage sin egen arbeidsplass basert på det de kan, eller ønsker et alternativ til jobben sin. Spørsmålene vi stiller er hva du kan gjøre for at bedriften lykkes. Å se hva markedet ønsker er gjerne nøkkelen til suksess, sier Berger.

Gjennom rådgivning skal etablereren selv kunne gjøre kloke valg for forretningsplanen og kvalitetssikre det hele økonomisk. Bedriften er spisset mot coaching, mentoring og rådgivning til tidlig-fase-bedrifter, samtidig som de også arbeider med videreutvikling og omstilling for etablerte bedrifter.

– Skal man lykkes med noe nytt i markedet, er du nødt til å vise at du har noe som er annerledes enn de andre. Har du det, er markedet villig til å kjøpe hos deg – og kanskje til og med betale mer hos deg enn hos andre, smiler Berger.

Les mer...

2015-12-21 16.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv