153066 GD

Dekk for alle

Greåker Dekksenter AS feirer tiårs-jubileum neste år som profesjonell dekkserviceaktør. Firmaet leverer dekk for både lastebil, person- og varebiler, og tilbyr kvalitetsdekk i ulike prisklasser.

Firmaet åpnet i mars 2006, og er med i kjeden First Deck. Medeier og daglig leder er
Tom Kristiansen, som synes det er en trivelig bransje å jobbe i hvor man hele tiden får treffe nye mennesker.

   – Dekkmerket Bridgestone er vårt hovedmerke og verdens største dekkprodusent. Det er en stor fordel i dag å ha et av toppmerkene i sortimentet og Bridgestone har ulike merker de produserer i ulike prisklasser. I tillegg har vi et par andre leverandører, forteller Kristiansen.

Når du skal velge dekk er det viktigste å tenke på hvor mye man kjører, hvor man kjører, om dekkene skal tåle mye vann etc. Men velger man et av de store merkene, får man kvalitetsdekk. Greåker Dekkservice har svært kort leveringstid; her bestiller om morgenen og får levering samme dag.

   – Den største kundegruppa vår er mellom 30 og 70 år. Hovedsakelig kommer de fra Fredrikstad og Sarpsborg, men også fra andre steder i Østfold. Vi har et bra prisnivå, og prøver alltid å finne den rette balansen, lover Kristiansen.

Miljøfokuset innen dekkprodusering går framover, og regummiering hvor gamle dekk blir brukt på nytt og man bare legger på nytt mønster, står for en stor miljøbesvarelse. I tillegg finnes det også svanemerket dekk!

   – Det er stadig nyheter på mønster og nye dekk som yter bedre på alle måter som støy, sikkerhet etc. Alt blir stadig bedre! Også på lastebilsiden hvor vi tilbyr alle mulige produkter.

Framover ønsker Greåker Dekkservice å utvikle dekkhotellbiten og få den til å vokse. Benytter du deg av dekkhotell får du dekkene byttet to ganger i året, og de som ikke er i bruk blir lagret. Det er ikke bare lettvint, men tar også mindre plass hjemme!

   – Vi har veldig mange faste og fornøyde kunder som kommer igjen år etter år og som synes vi har bra priser. Det er mange som blir anbefalt å gå hit, og vi prøver å leve opp til god service og god kvalitet på det vi selger, avslutter Kristiansen.

Les mer...

2015-06-11 09.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv