156036 NU

Den aller beste naboen

Naboen Utleie AS leier ut maskiner, utstyr og verktøy til store og små bedrifter, samt til privatkunder. Selskapet ble etablert i Stavanger i 1996, og har siden bygd stein for stein. I dag er de det største norskeide utleieselskapet i Norge, og totalt sett det femte største i landet. Konsernleder Nina Aasland forteller om en sunn drift tuftet på gode verdier og langsiktige mål.

– Visjonen om å bli Norges beste i bransjen satte vi oss våren 2010. Man skal få en god totalopplevelse hos Naboen, og det betyr punktlige leveranser og en utrolig god service til kundene. Vi driver med utleie av lifter, og er store på byggvarme og avfukting. I tillegg har vi anleggsutstyr, alt innen strømaggregater, fra de minste til de største, samt mindre maskiner og utstyr.

Aasland skryter av konsernets ansatte og det gode arbeidsmiljøet. De stiller strenge krav til kunnskap og profesjonalitet, og ønsker å fremstå som grundige, kunnskapsrike, miljøbevisste og folkelige. Store ting skjer der begeistring er drivkraften, sier hun.

– Kundene får vi enten via rammeavtaler eller prosjektavtaler. Det er også mange som tar kontakt via e-post eller telefon, og privatkunder booker via internett. Naboen Utleie AS har mange veldig fornøyde kunder, og vi får utrolig mye gode tilbakemeldinger. Det er nok derfor vi vokser så mye som vi gjør. Og gode naboer har det godt sammen, det er mottoet vårt.

Som en del av et konsern, ligger de under morselskapet Nabofellesskapet AS. I Stavanger har Naboen Utleie AS to avdelinger, i tillegg til lokasjoner i Bergen, Egersund, Haugesund og Oslo. Under konsernets paraply ligger også Naboen Byggheis, som har spesialkompetanse innen person-og materialheis og klatrestillas, og Naboskolen som driver opplæring av kundene.

– Den lokale tilhørigheten er viktig for oss, og vi har lokale eiere med på hver lokasjon. Som tredjemann ut i bransjen er vi ISO 9001-seritifsert, og vi holder nå på med miljøsertifiseringen 14001.



Les mer...

2015-12-22 09.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv