155008 AS

Den beste behandlingen for bilen din

Gi bilen din en antirust-behandling før det er for sent! Snart er det vinter i Norges land, med snø, salt og slaps. Vær ute i god tid, og ta med firhjulingen til Antirustsenteret AS i Drammen!

Daniel Berntsen er daglig leder, og overtok driften av bilsenteret sammen med Michael Dahl i fjor. Med ekspertise og stor nøyaktighet, tilbyr de det meste innen stell og vedlikehold av bil. Det betyr alt fra bilpleie til innvendig rens, polering, klargjøring og lakkforsegling. I tillegg kommer alt som har med bilglass å gjøre, samt sandblåsing og, som navnet tilsier, antirustbehandling.

– På antirust bruker vi produktet Mercasol, som er godkjent av absolutt alle bilfabrikanter. Dette kan ikke sammenliknes med en ordinær oljebehandling. Først vasker vi ned bilen, før den sprøytes med et oljebasert tynnstoff som er selve antirust-stoffet. Dette er veldig skånsomt for bilen. Deretter sprøyter vi over et tjukkstoff, som er et slitebelegg, forklarer Berntsen.

Og gå nå ikke i den fellen at du tror at dette bare lønner seg å gjøre på bruktbiler. På Antirustsenterert AS anbefaler de behandlingen også på nye biler. Forutsatt at man kommer inn for oppfølging og vedlikehold hvert tredje år, kan de stille med en imponerende 15 års garanti på antirustbehandlingen som medlemmer av Norsk Antirustforening. Tredjemann i staben, Kristian, har 30 års erfaring og erklærer seg som lidenskapelig opptatt av lakk.

– Det skal mye til for å stoppe meg, for jo større problemer, jo bedre liker jeg jobben. Lakkforsegling er like viktig utenpå som under, og her tilbyr vi 12 og 18-måneders pakker. Da er alt det kosmetiske innvendig inkludert. Jeg er veldig pirkete, og behandler alle biler som om det var min egen. Lakkforseglingen beskytter mot sur nedbør, måkeskit og alle elementer som en bil utsettes for i løpet av ett år.

Les mer...

2015-10-28 16.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv