153054 VTT153054 VTT0

Den beste ferieturen med Via Tours Trondheim

Med lang erfaring og bred ekspertise, hjelper Via Tours Trondheim nordmenn med å planlegge ferieturer verden over. Enten drømmen er Disneyworld i USA, safari i Afrika eller opplevelsesferie i Asia, hjelper det tradisjonsrike reisebyrået til med å realisere den.

Gamle Tvete Reisebyrå i Prinsensgt ble startet på 50-tallet, og drev først med guidede bussturer i Trondheim. For noen år siden ble de en franchise under Via Travel, som er en del av det amerikanske selskapet Via Egencia. Der hvor Via Egencia er forretningsavdelingen deres, er Via Tours Trondheim et rent feriekontor, forklarer byråleder Cato Melkstavik.

   – I dag jobber vi kun mot ferie- og gruppemarkedet. Våre kunder vil nå ha noe mer enn å bare ligge i 14 dager på en strand. De ønsker seg opplevelser og aktiviteter, og sammen med cruise er dette trenden i markedet. Som reisebyrå har vi spesialisert oss veldig på å skreddersy feriepakker både for små og store familier.

For Melkstavik og kollegene hans er det viktig å gi kundene det lille ekstra. Dette kan være alt fra å være behjelpelig med å skaffe billetter til en helikoptertur i New York , eller VIP-billetter til en musikal eller fotballkamp. Selv har han særlig ekspertise på USA og cruise. Kollega og senior reiserådgiver Kristin Jensvold tar seg av Afrika og Asia, og senior reiserådgiver Lisbeth Salberg er eksperten på charterturer og cruise. Felles for trioen er lang erfaring fra reiselivsbransjen, og et godt humør.

   – Det er mange som fortsatt ønsker å gå til en reiserådgiver og få hjelp til å sette sammen en ferietur. Trygghet, erfaring og kunnskap er det vi selger, og vi tar i mot timebestillinger. Slik blir vi veldig fleksible, og kan være til stede når det passer kundene. Trygghet er viktig, og vi er opptatt av de gode, nære relasjonene til kundene. Velkommen innom Prinsensgt 51!


Les mer...

2015-06-10 16.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv