153062 VS

Den gode naboen på Vinterbro

Alt ligger til rette for at du skal kunne gjøre en god handel på Vinterbro Senter. Som kunde kan du parkere på én av de 1350 gratis parkeringsplassene, og deretter boltre deg blant de 85 butikkene fordelt på over 43 000 kvadratmeter.

Senteret ble bygd som et tradisjonelt kjøpesenter i 1996, og gjennomgikk deretter en stor ombygging og modernisering i 2012. Året etter gjenåpnet man dørene til det som i dag fremstår som et moderne og flott senter, sier stolt senterleder Laila Sønstevold.

   – Blant de 85 butikkene har vi en del helse- og velværetilbud, og vi har også et treningssenter som holder åpent 24 timer i døgnet for sine medlemmer. Den største butikken er Coop Obs! hypermarked på nærmere 6000 kvadratmeter, og med et veldig stort utvalg. Elkjøp er også en attraktiv butikk, med et areal på nesten 2000 kvadratmeter.

Ellers kan senteret by på et Vinmonopol, Clas Ohlson, flere spisesteder, mange populære kjedebutikker og i tillegg en del mer unike butikker. Kundene kommer fra Ås, Ski, Oppegård, Drøbak og Nesodden samt noen fra Oslo. Sønstevold forteller at Vinterbro senter også får mange sommerturister på besøk hvert år.

   – Vi er et effektivt senter hvor det er lett å gjøre unna hverdagshandel. Det går raskt å parkere og du kommer enkelt inn og ut igjen. Samtidig har vi alle butikker du trenger for å storhandle. Dette gjør oss til et naturlig førstevalg for familier som vil gjøre helgehandel. Atmosfæren på senteret er god, det oppleves som mindre stressende enn mange andre sentre. Visjonen er at vi skal være kjøpesenter nummer en for lokal hverdagshandel i Follo. Vi ønsker å bli oppfattet som den gode naboen som alltid er der og skaffer det du trenger i hverdagen.


Les mer...

2015-06-10 16.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv