Den innovative bilprodusenten

Ikke mange biler kan måle seg med Mercedes Benz. Den tradisjonsrike og eksklusive tyskeren har i stadig større grad blitt et skue på norske veier, og er i verdenstoppen når det gjelder teknologi og innovasjon. En prøvetur får du hos Bertel O. Steen Buskerud AS.


- Mercedes Benz har vært først ute med de tingene i en bil som folk i dag anser som selvfølgeligheter. Det kan være enten firehjulstrekk, antispinn eller motorrens, som har blitt veldig viktig for å imøtekomme viktige miljøkrav. Mercedes er nesten alltid først ute, og er derfor det jeg vil kalle den innovative bilprodusenten, forteller Dag Ugstad, Salgssjef Mercedes Benz ved Bertel O. Steen Buskerud AS.

Virksomheten tilbyr eksklusive biler av svært høy kvalitet, og derfor utgjør Mercedes Benz en stor del av driften.
- Vi er rundt 85 ansatte, men omtrent 40 av dem jobber kun med Mercedes Benz. Det har mye å gjøre med det store utvalget innenfor hver klasse, men også at vi tilbyr både personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

Bertel O. Steen Buskerud AS har historie tilbake til 1901, men har drevet under dagens navn siden 2001. De er totalleverandør for næringslivet, og tilbyr bedriftene den mest komplette menyen. Alt er lokalisert i topp moderne bilanlegg på Kjellstad i Lier. Deres kjerneverdier er: Profesjonalitet, Sannferdighet, Kremmerskap og det å være lagspiller.

- Mange tenker nok at Mercedes ikke er noe for deres lommebok, men faktum er at vi har holdt prisene nokså stabile, mens de andre har økt. Det har gjort Mercedesen mer tilgjengelig for folk flest, så det er viktig for oss å få folk bak rattet på en Mercedes. Da får de øynene opp for bilen, og merker selv hvilken stor forskjell det er.

Relasjonene med kunden er uhyre viktig, mener Ugstad. Derfor har virksomheten lagt ned mye arbeid i at kundene skal føle seg velkomne både i selve butikken og i kontakt med dem på andre måter. Med denne ambisjonen som en bærebjelke i sin filosofi, har de gjennom mange år bygd tillit hos sine kunder.

- Drammen er en bilby, så konkurransen er tøff, men jeg synes konkurranse også er sunt. Det gjør at vi skjerper oss. Vi konkurrerer ikke med alle, fordi vi tilbyr høyklassebiler, men der vi konkurrerer ser vi at vi har vært veldig flinke. Mange kommer tilbake igjen og igjen når de vil bytte bil.

Les mer...

2012-12-12 16.22

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv