Den lille totalentreprenøren

Bor du i Kristiansand og omegn og trenger hjelp til graving, transport, sprenging, riving av bygg eller grunnarbeid? Slå på tråden til BST! Selskapet har en erfaren stab med dyktige ansatte, og mange av dem har jobbet sammen i bransjen i en årrekke.

BST Anlegg og Utemiljø AS ble etablert i januar i år, men har allerede snart 20 ansatte og en god kundekrets både på privat og offentlig marked. Nøkkelen til den raske suksessen er lang bransjeerfaring og et ensidig fokus på kvalitet. Daglig leder Sigurd Strømme og driftsleder Knut Arne Topstad er fornøyde med mangfoldet og variasjonen i tjenestene de utfører.


– Med en egen utenomhusavdeling dekker vi også alt av grått og grønt på utsiden av huset. Det vil si kantstein, såing av plen og planting av hekker. Der har vi en del vedlikehold av grøntanlegg, og på flere offentlige oppdrag har vi i tillegg en treårig driftsavtale i etterkant. Vi utfører oppdrag for både private kunder og det offentlige. På totalprosjekter er vi underentreprenører for store navn som VEF og BRG og Veidekke. Egentlig er vi liten totalentreprenør under totalentreprenøren, utdyper Strømme og Topstad.


Sammen med to tidligere kolleger etablerte de bedridten i januar. Mange av de eksisterende kundene ba om å få med videre fra der de jobbet før, og det tar de som et kompliment. De tror begge at det er et resultat av at de er kjent for sitt fokus på å utføre en skikkelig og grundig jobb


– Det viktigste for oss er kvalitet. I tillegg skal vi komme til avtalt tid, og rette opp med en gang om vi gjør en feil. Når vi jobber sammen med andre på større oppdrag, er det selvsagt viktig å prøve å få til et samarbeid på tvers av fagene. Men kvalitet kommer aller først. Planen vår er ikke bli størst, for kvalitet vil alltid komme foran kvantitet.


Som privatkunde kan du få eksperthjelp fra BST Anlegg og Utemiljø til så mangt. Det store tjenestetilbudet omfatter også planering, oppretting av belegningsstein og asfalt, drenering og natursteins-murer.


– Vi leverer det meste, og har en praktisk kranbil med drop som gjør det lett å komme til rundt murer og andre steder. Folk kan ta kontakt for en uforpliktende befaring, og da kan vi gi både tilbud og råd. Man trenger ikke å takke ja til det, men likevel få noen tips og et overslag over hva det kan komme til å koste.

Les mer...

2016-08-04 11.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • BST Anlegg & Utemiljø As
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    970 86102
  • Adresse:
    Rigetjønnveien 14
    4626 Kristiansand
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv