153027 JG153027 JG0153027 JG1

Den litt SÆREGNE gullsmeden

Som gullsmedmester er Geir Pettersen opptatt av godt håndverk og unike detaljer. Aller best liker han å lage håndlagde, spesialdesignede smykker.

Selv har han vært i gullsmedfaget i over 30 år, og har drevet Juvel Gullsmedforretning AS i Fredrikstad i 10 år. Pettersen liker å tilby produkter som ikke alle andre har, og vil gjerne være den litt sære gullsmeden som lager personlige, håndlagde smykker.
   – Kundene kan få laget akkurat det smykket de selv ønsker, og vi kan lage alt mulig i sølv og gull; det være seg ringer, anheng, ørepynt, smykker med og uten stein eller forlovelses- og gifteringer.

Leveringstiden på bestillingsvarer avhenger av hva som skal lages, men som regel tar det 1-2 uker. Noen ganger har kundene selv en idé om hva de kunne tenke seg, men Pettersen kommer også gjerne med idéer. Stein, diamanter og perler kjøper han inn fra forskjellige leverandører, og kan skaffes i alle størrelser og med forskjellige slipninger. Juvel Gullsmedforretning AS selger også Sagasmykker, et stort utvalg av fair trade-smykker fra Kazuri, samt produkter fra Kvist og Kvae, Lillebærre, Hasla og Noor smykker. Gullsmedforretningen har et stort utvalg av forlovelses- og gifteringer.
   – Vi skaffe diamanter i alle størrelser, og vi fører alt av diamanter, gullringer og forlovelsesringer. Å lage nye smykker er det jeg virkelig brenner for og liker best ved yrket. Som oftest synes kundene at resultatet blir bedre enn de hadde forestilt seg, og jeg har aldri måttet lage et produkt om igjen. Det er jeg veldig fornøyd med.

Fremtidsplanene for Juvel Gullsmedforretning AS blir å videreutvikle håndverket. Pettersen har tro på at det er et behov for håndlagde kvalitetsprodukter i en tid hvor alt skal være ferdiglaget og kjøpt på internett.
   – Her lager vi ting for hånd, ned til hver minste lille detalj. Det er ingen datamaskin som står bak dette, så hvert eneste smykke vi lager blir unikt, lover Pettersen.

Les mer...

2015-06-10 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv