Den nye betongleverandøren i Vestfold

Vestfold Betong AS er ett firma som er eiet av selskapene Hokksund Betong AS og NOBI Norsk Betongindustri AS. De så på Vestfold som en interessant arena å drive forretninger i.

– Jeg har Vært i Nobi systemet i bortimot 25 år og hos Hokksund Betong i 20 år, som innleid konsulent. Så da det var snakk om å åpne en butikk her så ble vi enige om at det var jeg som skulle bygge opp dette,forteller Dag Askeland.


Forskjellige lokasjoner

De hadde sett på forskjellige lokasjoner å bygge på, men endte til slutt opp med å velge seg et sted iStokke kommune.


– Stokke kommune har vært veldig positive til utviklingen av næringen her, også hjalp de til med å bidra slik at det ble en fortgang i hele prosessen. Deter jo også ett av de beste stedene man kunne fått med seg også, det er jo midt i Vestfold. Jeg tror faktis kikke man kan komme mer i midten. Her har vi satt

sammen de gamle og de unge for å jobbe sammen, da får vi det beste fra alle generasjoner.


Det som er viktig for Vestfold Betong AS er de lokale operatørene. Det private markedet eller de små til mellomstore entreprenørene. De som har kontorer i Vestfold og omegn.


- Det er de som er de viktigste for oss, forteller Dag.Tidligere så var det to andre leverandører med lang fartstid. Så når vi kom til, så måtte vi bare klemme oss inn og skaffe de mulighetene som vi trengte.


Alltid en utfordring

– Det er alltid en utfordring når man skal levere til et privat marked, spesielt de små leverandørene som er et viktig område for oss. Da er det viktig å ha et språk som gjør at alle involverte skjønner hva som skjer. Da

spesielt med det å være leverandør, prosjekterende og utførende. Disse er vesentlige begreper som vi møter noen utfordringer med på det private markedet. Men vi har en tett dialog og god oppfølgning av kundene våre, slik at alle begreper blir gjort forståelige.


Omorganisering

Etter et par hektiske år med oppbygging av fabrikk,som er bygget for å imøtekomme alle krav, går Dag Askeland tilbake til dedikerte oppgaver som produksjons- og kontrolleder. Han skal sørge for, sammen med de ansatte, at Vestfold Betong fortsetter å levere kvalitetsbetong samtidig som hans kunnskap skal leies ut til andre, ved behov. Hans-Georg Skjelbred tar over som daglig leder. Hans mål er at Vestfold Betong skal bli den foretrukne leverandør av betong i Vestfold.

Les mer...

2016-10-13 12.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv