163002 JB

Den unike tryllekunstneren

Persepsjon, mentalisme og god, gammeldags tryllekunst er noe av det Jonas Brennsund Sørensen byr på. Den allsidige magikeren har en spennende bakgrunn, og elsker å underholde sitt publikum

Jonas B hadde sitt første betalte oppdrag i en alder av 13 år. Siden har han tatt en rekke utdanninger, men samtidig fortsatt med å holde trylleshow og foredrag.


– Nå opptrer jeg for det meste på firma-eventer og julebord for grupper på alt fra 40 og til 200 personer. Ellers holder jeg også en del foredrag og gjesteforelesninger i psykologi. Da forklarer jeg hvordan hjernen fungerer ved å bruke trylling, forklarer han.


Med en utdannelse som inkluderer pedagogikk, salg og motivasjonsteori, synes Jonas B denne delen er veldig spennende. Han tilpasser bakgrunnen sin hele tiden etter hvilke eventer har er invitert til.


- Jeg underholder for bedrifter over hele landet, men mest i Oslo-regionen. Showet varer i utgangspunktet i 30 minutter. Det er akkurat passe lang tid slik at folk holder interessen oppe. I pakkene jeg selger har jeg inkludert det jeg kaller “close-up”. Da går jeg rundt til bordene og gjør kunster rett foran publikummerne. Dette får jeg veldig gode tilbakemeldinger på.


Målet hans er å få publikum til å le, men også å sørge for at de blir lurt. For tiden jobber Jonas B med et nytt mentalist-show som inkluderer lesing av tanker og bøying av skjeer.


– Det er en spennende underholdningsform som passer til kurs og konferanse. Jeg vil skape noe unikt for næringslivet, for eksempel om hvordan hjernen fungerer og hvordan vi oppfatter ting forskjellig. Dette burde være aktuelt innen markedsføring og salg. Selv har jeg en bachelor i salg og en master i motivasjon og kommunikasjon, og jeg ønsker å blande tryllingen og utdanningen min til å skape noe unikt.

Les mer...

2016-07-06 14.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv