154005-Evju2

Den viktige servicen

Evju Varmepumpeservice i Porsgrunn tilbyr service og oppfølging få firma kan matche. Ikke bare forlenges levetiden på varmepumpa og forbruket blir mindre: Ytelsen blir merkbart bedre.

Hvis ei varmepumpe ikke varmer like godt lenger eller strømregningen synes høyere, kan det være et tegn på at systemet mangler gass. Da er Martin Evjus service midt i blinken. All gass suges ut og veies for å se om det er riktig mengde. Så vakumeres pumpa på nytt før riktig mengde gass fylles på, forklarer Evju:
   – Jeg har opplevd å ha kunder som sier at pumpa er bedre etter en slik service enn da den var ny.

Evju etablerte firmaet for halvannet år siden, og i tillegg til å veie gass og nyvakuumere, monterer Evju selv nye pumper. Rent geografisk er det i Porsgrunn- og Telemark-området han opererer, naturlig nok, siden Evju selv drar ut til kundene. I dag er det hovedsakelig Panasonic og Mitsubishi Electric til privatmarkedet og Mitsubishi Heavy til næring som han leverer. Varmepumpeenergi er fornybar energi og kan brukes hele året. I år er det spådd varm sommer, og Evju har følgende tips:
   – Sett varmepumpa på kjøling før du drar på jobb, ikke når du kommer hjem! Det er en myte i Norge at det er dyrt å bruke nedkjølingen, men sett den på kjøling i god tid – det koster kanskje rundt tre kroner for en dag. Å kjøle ned en overopphetet stue senere på dagen er ikke komfortabelt. Det skal så lite til for å kjøle ned, og det ser du på strømforbruket også, sier Evju.


Les mer...

2015-08-31 11.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv