164048 BV164048 BV0164048 BV1

Design for fremtiden

Med over ca. 100 ansatte og en planlagt omsetning opp mot en halv milliard dekker Backe Vestfold Telemark AS hele regionen i Vestfold og Telemark og utfører byggprosjekter innenfor bolig, næring og offentlige bygg. Vår samlede kompetanse og kapasitet innen prosjektledelse, prosjektering og produksjon skal komme både kunder og leverandører til gode.

Backegruppen består av tolv lokale entreprenørselskaper, et murmesterfirma og et maskinutleieselskap som reiser boliger, næringsbygg og offentlige bygg over hele Sør- og Midt-Norge. Entreprenørvirksomheten er organisert i selskapet Backe Entreprenør Holding, mens datterselskapene i entreprenørvirksomheten er selvstendige enheter som opererer under eget navn. Backe Vestfold Telemark AS ble etablert i 2015 som en fusjonering av selskapene Våle Bygg AS og Buer Entreprenør AS. 


– Som byentreprenør jobber vi mot private næringskunder i større bolig- og næringsbyggprosjekter. Vi har offentlige formålsbygg, skoler, sykehjem og idrettshaller, og vi er en aktør som ofte jobber i hele fasen av prosjektet. Mange av våre prosjekter starter nettopp i anbudskonkurransen med at vi leverer en designløsning som er knyttet opp mot en pris, forteller administrerende direktør Roger Dreyer. 


Og designbyggkonkuransene er nettopp noe de høster gode tilbakemeldinger på. Nylig har de vunnet anbudet på Stavernhallen, og visjonen for et hvert prosjekt er å levere kvalitet og feilfri fagmessig god utførelse – og feilfritt. Ikke minst når det gjelder boliger: Når de selger til en investor, skal han selge videre til en kunde som kanskje gjør den største investeringen i livet sitt. Sluttbrukeren skal få det beste vi kan levere, smiler Dreyer. 


– Mange selskaper har en visjon om å bli den største eller beste. Vår er å bidra til verdiskaping på en god måte. En kunde er ikke bare en som skal bygge. Det er en som skal leve i dette bygget i 30 år, og den langsiktige forståelsen må vi ha med oss.


Rent geografisk er det per i dag mest aktivitet i grenlandsregionen i Telemark, mens det i Vestfold skjer det noe over hele fylket. Selskapet holder til i et vekstområde, og med tanke på de store samferdselsprosjektene som stadig knytter byene nærmere til hverandre, er det utsikter til mye jobb fremover. 


– Backe Vestfold Telemark er et selskap som har høy kompetanse for det markedet vi jobber i. Vi ønsker å være en fleksibel samarbeidspartner som skal utgjøre en forskjell, sier Roger Dreyer. 

Les mer...

2016-12-30 13.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv