Det er på håret man skal ha det

Vi har alle opplevd det. Dagen etter et frisørbesøk, står man frustrert foran speilet og prøver forgjeves å gjenskape finsveisen. Da finnes det heldigvis salonger som ReStyle hairdesign.

   – Etter et besøk hos oss, skal kunden skal kunne gå hjem og gjøre håret like fint selv. Det er hele tanken bak salongen.

Vi befinner oss i Trondheim sentrum, og snakker med Randi Sirnes, daglig leder i ReStyle hairdesign. Hun har vært frisør i 10 år, og åpnet salongen for fem år siden sammen med venninnen Sigrid Øyen. I dag har de også en deltidsansatt med på laget.
   – Hit kommer det mange forskjellige kunder. Mange unngår de store kjedene, og ønsker å heller støtte opp om de små, lokale bedriftene. Blant spesialitetene våre har jeg fokus på herreklipp, mens Sigrid kan hairtalk-extensions. Så er vi alle tre oppdatert på hårfarging og striping, i tillegg til at vi steller og farger vipper og bryn.

De steller bruder også, og hjelper kunder som ønsker «å bli nye» med hår og sminke. I salongen har de et stort fokus på kundene, og ofte lange konsultasjoner før en behandling. Sirnes og kollegene tar seg god tid, for kvalitet kommer foran kvantitet.
   – Mange kvinnelige kunder liker å bruke penger på å se bra ut. De er kvalitetsbevisste, og noen er også selvfølgelig veldig merkebevisste. Men vi har også de som er stikk motsatt, så vi skal ha et tilbud for alle. Prismessig ligger vi derfor midt på treet. Det er ikke noe i veien for å komme innom og bare snakke også. Jeg synes det er viktig at kunden blir både sett og hørt.

Som en frittstående salong kan de ta inn de produktene de selv ønsker, og fokuset ligger på kvalitet. Merket Balmain har gode produkter, og blir etterspurt av mange. I tillegg fører de Pureology, som er et vegansk merke, samt Schwarzkopf.


Les mer...

2015-09-03 11.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv