155034 EO0155034 EO

Det handler om å bygge relasjoner

Med 32 ansatte, østlandet og vestlandet som geografisk nedslagsfelt, styrer Morten Eikre selskapet Enira. De ble etabert i Hokksund i 2011, men historien går tilbake til 1989. I dag produserer de paneler og elektrotavler til et stort antall kunder innen forskjellige bransjer.

Enira Øst AS og Enira Vest AS er to frittstående selskaper. Enira Vest AS holder til i Bergen og dekker vestlandet, Enira Øst AS i Hokksund dekker østlandet og sammen deler de på daglig leder og administrasjon. De samarbeider om innkjøpsavtaler, kompetanse og produksjon etter behov.

– Vi produserer og leverer hovedtavler, underfordelinger og styretavler for byggebransjen. Det være seg skoler, sykehus, boligkomplekser og næringsbygg. I tillegg har vi en serieproduksjon som retter seg mot offshoreindustrien, samt en del styreskap for pumper og levering til annen industri. I Enira prøver vi å dele oss både markedsmessig og geografisk, sier Eikre, som er daglig leder.

Selskapet er EX-sertifisert, hvilket betyr at de har lov til å bygge tavler som skal stå i eksplosjonsfarlige områder. De er også ISO-sertifiserte, og har også jobbet inn mot industri og offshorebiten for å befeste seg der. Når det gjelder å skape gode kundeforhold, er Eikre og staben hans opptatt av å bygge relasjoner. De skal levere gode produkter med null feil, og skulle service eller ombygginger være ønskelig, gjelder det å være til stede når kunden har behov for det.

– Bransjen er i endring, og det har åpnet seg noen nye markeder for oss. Nylig har vi vært inne på en del veilysanlegg, og produsert styretavler for brannvann og røykventilasjon for Jerbaneverket på strekningen mellom Lysaker og Oslo S. Vi prøver å spre oss innen forskjellige bransjer og geografiske områder, og har flere nye spennende prosjekter gående. Det er hard konkurranse, og det er da det går på relasjoner. Ved å forsøke å bygge tette relasjoner og samtidig følge markedsprisen, kan vi være med. Plattformen til selskapet er solid. De siste årene har vi bygd opp staben til dagens antall, og har bygd opp kompetanse på prosjektering, prosjektledelse og produksjon.

Les mer...

2015-10-29 14.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv