Det handler om å levere et godt produkt

En god renoveringsjobb blir både raskt og smidig utført. Da blir det minst mulig styr for kunden, som etter kort tid kan glede seg over nyoppussingen. I Sydvest Bygg as i Haugesund tar de hånd om både totalrenovasjoner og delrenovasjoner. Selskapet samarbeider med rørleggere og elektrikere, slik at kundene får det enkelt og ikke behøver å forholde seg til ulike aktører.

Bjørg Veland er daglig leder i byggefirmaet som holder til i Haugesund. Totalt er de åtte dyktige fast ansatte, og leier ellers inn medarbeidere etter behov. Veland delegerer oppdragene, og forteller at nøkkelen er å ha de rette folkene på rett plass.
  – Av tjenester driver vi med renovering av hus, og tar både totalrenovering fra A til Å samt delvis renovering. I tillegg kommer alt innen snekkerarbeid, både innvendig og utvendig, på alt fra kledning, til tak, til terrasser – og alt annet det behov for.

Innvendig arbeid går på maling, tapetsering, snekring og sparkling. På bad har Sydvest Bygg våtromssertifikat. Selskapet har dessuten gode samarbeid med elektriker og rørlegger, slik at kundene selv slipper å kontakte andre håndverkere. Dermed sørger Veland og hennes kolleger for at renoveringsprosessen går så smidig som mulig, og at kunden ikke må vente med å få ting ferdig utført.
  – En nisje vi ønsker å utvikle mer, er tilrettelegging av hus og bad for handikappede.
Ideen kom etter at min egen mor falt og ble bevegelseshemmet. Da tilrettela vi leiligheten hennes med nytt bad, vi fjernet dørkarmer og utvidet dørene. Det viktige da er at man lett kan komme inn på badet med rullestol eller rullator, understreker Veland.

Renoveringstjenestene utgjør kjernevirksomheten til Sydvest Bygg AS, men selskapet har også et sideprosjekt med opprydning og bortkjøring. En av Velands folk er engasjert i det på fulltid. Da klipper de plener, rydder hager og kjører vekk ting fra kjeller, loft og dødsbo. Det har blitt et meget populært tilbud, sier Veland. Det gjør ting enkelt for folk, som da slipper å leie eller å kjøpe egen tilhenger.
  – Det er generelt mye konkurranse i vår bransje, men det handler om å levere et godt produkt som kundene er fornøyde med. Vår sterke side er at vi kan starte opp raskt når kunden ønsker det. Det er ikke ventetid, og om vil kunden ha noe gjort fort, kan vi gjøre det. Vi tar også småjobber, og får tilbakemeldinger på at vi har pliktoppfyllende ansatte som liker å jobbe.

Les mer...

2015-01-20 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • SydVest Bygg AS
  • Telefon:
    52 71 41 00
  • Adresse:
    Strandgaten 225
    5525 Haugesund
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv