152094-Northerm Inneklima og Energi

Det handler om å spare energi

Med hjelp fra Northerm Inneklima & Energi AS, får du en garantert en innsparing når det gjelder energibruk. Gründer Bjørn Heen startet opp selskapet i en garasje på Tranby i 2007, og året etter ble Marius Sætha ansatt. Siden har de vokst jevnt og trutt.

– Per i dag er vi åtte ansatte, og vi har serviceavtaler på rundt 100 næringsbygg. Enkelt forklart tilbyr vi byggherrestøtte som går på inneklima og energibruken i disse byggene. Northerm Inneklima & Energi AS er en rådgivende servicepartner og en rådgivende entreprenør for byggherren, og for de som eier og forvalter disse byggene, forklarer Sætha.

Med kontor og lager i Asker, ligger de strategisk plassert i forhold til nedslagsfeltet som dekker Akershus, Oslo, Buskerud og Vestfold. Bransjeerfaringen og fagkunnskapen sitter godt i veggene, for både Heen og Sætha har drevet med drift og vedlikehold siden tidlig på 80-tallet. I tillegg har også flere av medarbeiderne bred kompetanse og lang erfaring.

– Hovedmålet vårt er at sluttbrukeren i kontorbygningen skal ha et bra innemiljø, og samtidig få en så lav energikostnad som mulig. Oxer Eiendom er en av kundene våre, og de er medlem av Grønn Byggallianse. Der jobber vi mot og støtter dem slik at de skal kunne oppnå denne grønne profilen.

Northerm Inneklima & Energi AS har samarbeidspartnere innen automatikk, elektro, rør og kulde. Disse leies inn på prosjekter, hvor Northerm selv står for totalenterprisen. For tiden er Askerfirmaet bl.a. opptatt med prosjektet Bragernes Torg 11 i Drammen, og i mai setter de i gang med DNB-bygget der. Her er målet å spare 800.000 kwt/år.

– Visjonen er å få ned energibruken i næringsbygg. Ellers er målet vårt å doble omsetningen, og 2015 ser veldig lovende ut for oss. Tilbakemeldinger fra kundene er gode, og vi får stadig flere oppdrag. For oss er det essensielt at kunden skal spare energi. I tillegg er vi opptatt av å ha fornøyde kunder, og et godt renommé i bransjen, avslutter Heen og Sætha.

Firmaet innehar sentralt godkjenning i tiltaksklasse 3, og er godkjent i el-virksomhetsregisteret for reparasjon og vedlikehold av elektrisk utstyr. Med bred, tverrfaglig erfaring og kompetanse utfører de både større og mindre rehabiliteringsprosjekter, i tillegg til å utvikle og administrere service og vedlikehold av klimatekniske anlegg.

Les mer...

2015-04-07 16.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv