Det handler om kommunikasjon!

Det formelig syder av energi og entusiasme når Vibeke Holtskog og Petter Bakken forteller om arbeidshverdagen sin. Under den store paraplyen som favner all kompetansen i Holtskog AS, er kommunikasjon fellesnevneren.

Selskapet ble etablert i 1988 av Vibekes far, Tore Holtskog, og i dag er det hun som driver selskapet som samarbeider med flere aktører. En av dem er Petter Bakken, som tidligere har jobbet med opplæring av ledere og selgere i Hewlett Packard.
   – Min spesialkompetanse er på ledelse og salg. Jeg er blant annet sertifisert innen endringsledelse. Endringer er noe av det mest konstante som er, og de skjer bare fortere og fortere, forteller Bakken.

Vibeke har bakgrunn som pedagog, og har spesialisert seg innen retorikk og presentasjonsteknikk. Å kommunisere tydelig og effektivt er kompetanse alle har bruk for, påpeker hun. Kunsten å overbevise er et ettertraktet kurs, og en kunst alle kan lære å mestre.

Blant de andre som er tilknyttet selskapet, finner vi spisskompetanse innen både fortellerkunst, medarbeiderskap, teamutvikling og smart bruk av ulike kommunikasjonsverktøy.

Holtskog AS holder foredrag og kurs, arrangerer konferanser, og jobber med prosesser som foregår innad i bedrifter.
   – Motivasjon er et stort og viktig tema for oss. Det handler om hvordan medarbeiderne skal trives sammen og hvordan hvert enkelt individ skal yte maksimalt. Kommunikasjon er vel den paraplyen som dekker alt det forskjellige vi driver med, og som er fellesnevneren for oss alle.

   – I Holtskog AS har vi glede av hverandre, vi bruker hverandre, lærer av hverandre, og har gode dialoger.

Gjengen i Holtskog AS er opptatt av å holde levende og engasjerende foredrag. De har ingen geografiske begrensninger, og kan også holde kurs på engelsk.
   – Folk blir engasjerte av våre kurs. Vi lar ikke folk være passive deltakere som bare sitter der, men får dem til å være aktive. De blir nødt til å reflektere, og vi bruker gode historier som skaper bevisstgjøring og aha-opplevelser. Vi er opptatt av å gi verdi i bedriftene vi har oppdrag for, og vi ønsker at det skal være merkbar forskjell på før og etter at vi har bidratt med vår kompetanse og tilstedeværelse.

Les mer...

2015-09-03 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv