Det lille ekstra på Amfi Larvik

12. november feirer Amfi Larvik sin femårsdag. Det skal selvsagt feires! Da blir det enda mer fest og moro, i et senter som alltid kan by på liv og røre for både larvikinger og tilreisende. Senter leder Stine Tvedt og hennes kolleger er opptatt av å bidra til et levende lokalsamfunn.

Hele 40 butikker venter kundene innenfor dørene i Amfi Larvik. Det er alt fra klær, til interiør, til leker, til Vinmonopol. Beliggenheten kunne knapt vært bedre, midt i bykjernen ved Larvik Torg. Så hit kommer kundene fra både fjernt og nært.
  — Det har ikke alltid vært kjøpesenter i Larvik sentrum. I 2006 begynte prosjektet med å bygge et sentrumssenter, og det stod ferdig i 2009. Så 12. november har vi 5-årsjubileum, og det skal vi selvfølgelig feire! Da blir det mye aktiviteter og ting som skjer, lover Stine.
  Hun kan fortelle om en god miks av butikker på senteret. Dels er det kjedebutikker, som Cubus og Kappahl, og dels er det lokale eiere, som er med på å sette et unikt særpreg på Amfi Larvik.
— Lekebutikken Crazy Shop, for eksempel, er full av kostymer og morosaker. Særlig turistene synes det er morsomt å handle i de mer spesielle butikkene, så det er fint å ha en blanding, understreker Stine.
  Senteret har samtidig et nært samarbeid med Larvik by. For by og senter er gjensidig avhengig av hverandre. Amfi er i dag Norges største senterkjede, med 74 sentre rundt om i landet. I Larvik er de kun deleid av Amfi, med 50 % i Amfi og 50 % lokale krefter.
  — Visjonen vår er å være et folkelig senter, som har et nært samarbeid med lokalsamfunnet. Vi skal skape opplevelser for kundene, og det skjer noe hos oss nesten hver eneste lørdag. Handle kan man gjøre hvor som helst, men hos oss får kundene den lille ekstra opplevelsen.

Les mer...

2014-09-16 09.17

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv