153052 BD

Diagnose: kvalitet, service og oppfølging

Med alt innen verkstedutstyr og produkter fra diagnosetestere til løftebukker og air condition-apparater, leverer Bildiagnose AS et komplett verksted.

Daglig leder Vidar Larsen er selv utdannet bilmekaniker. I 2006 overtok han driften av et enkeltmannselskap som etter hvert ble Bildiagnose AS i Sarpsborg, I starten var dette kun nettbasert og ble drevet på deltid.

   – Etter hvert tok stadig flere verksteder kontakt, men på den tiden hadde vi ikke produkter som var gode nok for verkstedbruk. Dette tok seg opp i 2007 da vi fikk agentur på Vag-com, som er en diagnosetester for Volkswagen Audi.

Bilverksteder begynte å handle stadig mer, og i 2011 valgte Larsen å satse for fullt på Bildiagnose AS. Samme år fikk de agentur på Actia Muller, en stor fransk produsent av verkstedutstyr og diagnosetestere. I dag består selskapet av fire ansatte, med tre selgere og en servicemedarbeider.

   – Nedslagsfeltet vårt er hovedsakelig Østfold, Vestfold, Oslo og Akershus. I tillegg har vi forhandlere på vestlandet og nordover. Vi selger produkter både direkte til bilverksteder og gjennom forhandlere, og har i tillegg en ansatt som utfører service og montering. Kundene er alle typer bilverksteder, for produktene kan brukes av alle merker, men vi selger mest til frittstående verksteder. I tillegg kommer en del privatkunder som handler i nettbutikken.

Bildiagnose AS kan i prinsippet levere et komplett verksted, med produkter og
verkstedutstyr som bremsetestere, løftebukker og air condition-apparater. I årene som kommer håper Larsen å kunne styrke selskapets posisjon ytterligere.

   – Planen er å bli en god aktør i markedet som biter fra seg, og vi får tilbakemeldinger på at vi er gode på oppfølging. Målet er ikke å bli større, men vi skal passe på at vi hele tiden yter den ekstra servicen.


Les mer...

2015-06-10 14.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv