Digitale bøker til utdanningssektoren

Digitale bøker blir stadig mer vanlig. Det er en praktisk løsning som både kutter kostnader og gjør innholdet mer tilgjengelig, mener Olav Reitan. Han er gründer og daglig leder i BrettBoka AS, en digital distribusjonskanal for lærebøker og fagbøker til utdanningsinstitusjoner.

– Vi har en komplett løsning for innkjøp, utdeling og bruk av digitale bøker på nettbrett, PC og Mac. Tjenesten leveres til alle typer enheter, enten det er iPad, PC med Windows 7 eller 8, nettbrett eller Mac. I løpet av våren 2015 kan vi også levere til Android-markedet.

Ideen ble født i 2011, ved Sandefjord VGS. Målet var å erstatte papirbøkene.

– Problemet var at forlagene leverte digitale bøker med ulikt grensesnitt og ulike måter å sikre det på. Noen leverte også åpne løsninger der vi måtte forplikte oss til at elevene ikke skulle kopiere bøkene. Dette ble vanskelig for alle parter, så vi ønsket å lage en enklere løsning, forklarer Olav.

Med BrettBoka blir det enkelt for forlagene, som slipper å utvikle en egen digital plattform. For innkjøperne av skolebøker blir det også langt enklere å både kjøpe og distribuere internt på skolen.

– Og vi gjør det enkelt for elevene, som får én løsning med alle bøkene samlet, med samme grensesnitt og studieverktøy. Applikasjoner gjør det mulig å både understreke, markere og lage notater i bøkene, og en digital bok er alltid tilgjengelig. Vi leverer en komplett løsning, fra forlaget og frem til læringsopplevelsen hos eleven.

Les mer...

2014-11-27 08.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • BrettBoka AS
  • www.brettboka.no
  • Telefon:
    997 45 054
  • Adresse:
    Frydenlud 24a
    3238 Sandefjord
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv