164037 EN164037 EN0164037 EN1

Din fleksible eventpartner

Som kollegaer utfyller Ole Retteraasen og Aleksander Bjørkli hverandre perfekt. Sammen driver de Event Partner Norge AS i Askim, og har over 45 års erfaring. Fleksibilitet er en hjørnestein i firmaet, og Event Partner Norge fanger opp de små detaljene som gjør eventet vellykket.

Ole Retteraasen er utdannet kokk og begynte i hotell- og restaurantbransjen i 1984, mens kollega Aleksander Bjørkli har vært en aktiv figur i utelivsbransjen i en årrekke. Sammen bestemte de seg for å starte Event Partner Norge AS i 2010. De betjener mange og alle slags kunder – private, bedrifter og det offentlige. Retteraasen forteller at det er mye som står på spill når man skal arrangere et vellykket arrangement. De små detaljene som kanskje ingen andre tenker på, er spesielt viktige for Event Partner Norge.


Vi har med vår allsidige og lange erfaring vært innom det meste. I forhold til planlegging og gjennomføring er vi veldig gode, og vi bruker god tid på planlegging. Alt er like viktig for at et arrangement skal bli vellykket; fra størrelsen på teltet til tannpirkeren på bordet. Vi er en totalleverandør, og det vi ikke har selv skaffer vi fra våre samarbeidspartnere, sier Retteraasen.


God kundekontakt gir fornøyde kunder

Event Partner Norge AS strekker seg langt for at kundene skal bli fornøyde. De møter sine kunder, planlegger og kommer frem til forslag sammen med kunden. Nærheten som det lille firmaet har overfor sine kunder, settes ofte stor pris på blant kundene. 


I utgangspunktet dekker vi Oslo, Akershus og Østfold, men vi har det som trengs for å ta arrangementer andre steder. Vi har derimot ingen geografiske begrensinger så lenge vi føler at det er et prosjekt vi kan mestre. Det vi kanskje er best på er derimot servering på store festivaler og firmaevents, forteller Retteraasen.


Retteraasen vil spesielt fremheve totalpakkene til Event Partner Norge, der kundene ikke trenger å gjøre noe selv - med mindre de ønsker det. Selskapet har også en egen avdeling med utleie av utstyr som telt, bord, griller og dekketøy. De er dessuten sin egen leverandør for drikke - både med og uten alkohol, og da risikerer man med andre ord aldri å gå tom for innhold i glassene!

Les mer...

2016-12-30 13.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • EventPartner Norge AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      69 88 70 54
    • Adresse:
      Volleneveien 5
      1831 Askim
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv