Ole Retteraasen er utdannet kokk og begynte i hotell- og restaurantbransjen i 1984, mens kollega Aleksander Bjørkli har vært en aktiv figur i utelivsbransjen i en årrekke. Sammen bestemte de seg for å starte Event Partner Norge AS i 2010. De betjener mange og alle slags kunder – private, bedrifter og det offentlige. Retteraasen forteller at det er mye som står på spill når man skal arrangere et vellykket arrangement. De små detaljene som kanskje ingen andre tenker på, er spesielt viktige for Event Partner Norge.
Vi har med vår allsidige og lange erfaring vært innom det meste. I forhold til planlegging og gjennomføring er vi veldig gode, og vi bruker god tid på planlegging. Alt er like viktig for at et arrangement skal bli vellykket; fra størrelsen på teltet til tannpirkeren på bordet. Vi er en totalleverandør, og det vi ikke har selv skaffer vi fra våre samarbeidspartnere, sier Retteraasen.
God kundekontakt gir fornøyde kunder
Event Partner Norge AS strekker seg langt for at kundene skal bli fornøyde. De møter sine kunder, planlegger og kommer frem til forslag sammen med kunden. Nærheten som det lille firmaet har overfor sine kunder, settes ofte stor pris på blant kundene.
I utgangspunktet dekker vi Oslo, Akershus og Østfold, men vi har det som trengs for å ta arrangementer andre steder. Vi har derimot ingen geografiske begrensinger så lenge vi føler at det er et prosjekt vi kan mestre. Det vi kanskje er best på er derimot servering på store festivaler og firmaevents, forteller Retteraasen.
Retteraasen vil spesielt fremheve totalpakkene til Event Partner Norge, der kundene ikke trenger å gjøre noe selv - med mindre de ønsker det. Selskapet har også en egen avdeling med utleie av utstyr som telt, bord, griller og dekketøy. De er dessuten sin egen leverandør for drikke - både med og uten alkohol, og da risikerer man med andre ord aldri å gå tom for innhold i glassene!