156005 AA

Din lokale bilforhandler; vi gir deg trygghet!

Hos Aktiv Auto AS er det den gode kundeopplevelsen som står i fokus. Volkswagen-forhandleren har eksistert i kun fire år, men er allerede en stor aktør lokalt i Drammensområdet.

Paal Rustad er daglig leder i en stab på 27 ansatte i Aktiv Auto AS. Med flotte lokaler og perfekt beliggenhet, har de hatt gode år siden oppstarten.

– Når det gjelder markedsposisjon er vi nummer en på både personbil, el-bil og varebil. Vi har hatt en fin vekst, og selger nå minst 300 bruktbiler i året, og mellom 250 og 300 nye biler. Dette inkluderer både personbiler og nyttekjøretøy.

Som forhandler av Volkswagen, har de hele spekteret fra de største yrkesbilene til den minste bobla. Golf har vært den store vinneren i 2015, og på landsbasis selges det nå mer Golf enn Toyota. Det er fordi Golf har et veldig bredt spekter, mener Rustad.

– Man har blant annet e-Golf, hybrid-Golf, modeller med diesel og bensin og Alltrack. I tillegg er Golf en kjempebra bil, og e-Golfen er en av bestselgerne våre. Hybriden GTE kom som ny bil i år, og den har også solgt veldig godt. Det er en ladbar hybrid hvor man får inntil fem mils rekkevidde på strøm. Det betyr at de fleste klarer seg med kun strøm, men den har også en sterk bensinmotor.

Aktiv Auto AS er i tillegg distriktets største på nyttekjøretøy. Det har vært stor pågang på de nylanserte modellene av Caddy og Transporter i år. Pickupen Amarok er også en kvalitetsbil som selger godt. Ellers ser 2016 ut til å bli et år med fokus på Passat GTE ladbar hybrid. Den kommer til Aktiv Auto AS som utstillings- og demobil i november.

– Våre kunder kan forvente å få en god opplevelse når de kommer hit. Kvalitet er noe vi har jobbet mye med, og kundetilfredsheten er sterkt stigende, for vi måler den hele tiden. Det viktigste er å bli en trygg og god forhandler i lokalmiljøet. Folk skal kunne stole på oss og vite at de ikke blir lurt på noen måte, verken på brukt eller ny bil.

Les mer...

2015-12-18 11.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv