Din premium-forhandler på Kongsberg

Kongsberg Bilsenter AS er Kongsbergs eneste premium-forhandler, og som autorisert merkeforhandler for Peugeot og Mercedes-Benz tilbyr de person- og varebiler i alle størrelser. Når du trår over dørstokken til forretningen, blir du møtt med intet mindre enn hjertevarme!

– Det er en glede at folk kommer inn døren! Våre selgere setter kunden i fokus, og vi jobber stadig mot å få enda mer fornøyde kunder – både privat- og næringskunder, sier Anders Myhre, daglig leder av Kongsberg Bilsenter AS.

Bedriften med 18 ansatte tilbyr mye bil for pengene innen de to spennende bilmerkene Peugeot og Mercedes-Benz. Også brukte biler er en viktig del av virksomheten.

– Vårt mål er å levere til deg som kunde den bilen med de spesifikasjonene du ønsker.
Peugeot og Mercedes-Benz har vært populært i Kongsberg, og i tillegg er det et stort lokalt marked for firehjulstrekk hvor Mercedes-Benz har mange modeller.

Det vil lanseres flere nye Mercedes modeller neste år, og Kongsberg Bilsenter AS satser stort på å øke markedsandelene i tiden framover.

–Mercedes-Benz personbil er et merke som hittil har gått av seg selv, men vi ønsker å øke markedsandelene, også innen varebil. Vi har et stort potensiale for å hente mer på alle produktene, spesielt innen Mercedes-Benz som kan tilby firehjulstrekk på de fleste modeller og det lanseres nye Hybrid-modeller hvert år fremover, sier Myhre.

Forretningen har også et verksted med stor kompetanse, og kundene er veldig fornøyde med de tjenestene de yter – alt fra service, reparasjoner og periodisk kjøretøy kontroll. Kongsberg Bilsenter AS har i tillegg et stort dekkhotell, og kundene kommer gjerne langveisfra for den gode servicen de blir tilbudt!

– Kongsberg er et lite sted, men vi har i også mange tilleggs kunder. Det er hyttefolk og også de som kommer kjørende helt fra Vestfold, Drammen og Rjukan, smiler Myhre og anbefaler alle å komme innom.

I 2016 er målet å klare å omsette for 100 millioner. – Vi har som ambisjon om å forsvare vår plass som Kongsbergs tredje største bilforhandler målt i omsetning, og vi skal kontinuerlig forbedre vårt omdømme.
Selv om det blir en tøff vei å gå, satser Myhre og hans ansatte entusiastisk framover.


Les mer...

2015-12-21 14.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv