153043 DH153043 DH0

Direct House leverer hele pakka

Direct House i Oslo er størst i Norge på pakking av DM-aviser og annen uadressert reklame. Bedriften tar mot din neste utsendelse, pakker om og distribuerer til Norpost, Posten/Bring og aviser over hele landet i henhold til ønsket distribusjonsplan. Slagordet kunne knapt ha vært bedre.

Direct House er leverandør av tjenester innen postpakking, reklamelogistikk, varehotell, kundeservice, e-handel og fullfilment, eies av Norpost as og NXT Oslo og arbeider med en rekke ulike leverandører og distributører i det nordiske markedet. Direct House Oslo Uadressert holder til på Økern i Oslo, Direct House Arendal Varehotell ligger på Froland utenfor Arendal, Direct House Fredrikstad plastpakking ligger på Gressvik, mens Direct House konvoluttering holder til på Furuset i Oslo.

   – Vi tar alle oppdrag – ingen er for store, ingen er for små, og vi tilbyr hele pakken, alt innen DM-utsendelse, kjøp av konvolutter, konvoluttering og adressering, trading og portooptimalisering. Vi har veldig gode avtaler med våre underleverandører, og det kommer selvsagt kunden til gode, forteller daglig leder Jarle Reiersen.

Logistikken er imponerende: 600 millioner DM-er i året i tillegg til 500 000 pakker. Direct House leverer alt av adressering og postpakking gjennom Direct House Oslo(konvoluttering) og Direct House Fredrikstad (plastpakking). Hos Direct House Oslo får du også alt av digitaltrykk. Direct House Oslo flytter nå inn i nye lokaler, hvor de vil være rundt 30 ansatte. Infrastrukturen optimaliseres. Slik utviklingen er nå, kommer netthandelen for fullt, og det kan godt være at bedriften utvider med netthandel i Oslo også, forteller Reiersen. Per i dag har Direct House sine spesialister på netthotell i Arendal.

   – Vi kan være en nyttig hjelper for blant andre småkunder som vil komme i gang med netthandel. I dette markedet er det mange parametre som spiller inn, og viktigst er at portoen i Norge er høy. Hvis noen vil bruke oss, kan vi portooptimalisere utsendelsene via posten, Post Nord eller andre aktører. Med oss har du ett kontaktpunkt, og vi leverer alt fra a til å. Det er også slagordet vårt: Vi leverer hele pakka! smiler Reiersen.

Les mer...

2015-06-10 13.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Direct House
    • www.directhouse.no
    • Telefon:
      46 87 00 00
    • Adresse:
      Trygve Nilsens vei 8
      1061 Oslo
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv