152085-L115 Leilighetshotell152085-L115 Leilighetshotell2

Ditt hjem når du ikke er hjemme

Planlegger du et kortere eller lengre opphold i Stavanger på grunn av jobb eller en feriereise? Sjekker du inn ved L115 Leilighetshotell, kan du senke skuldrene og nyte en rolig og koselig atmosfære. Nesten som hjemme!

Aase Tjørhom drev i mange år med innredning av kontorer, barnehager og skoler før hun overtok driften av L115 Leilighetshotell i Stavanger våren 2013. I en flott og moderne bygning tilbyr hun 46 leiligheter til turister, pendlere, familier og oljearbeidere.

– 80% av kundene er relatert til oljebransjen, men jeg har også noen entreprenører, helikopterfirmaer og også familier som midlertidig må flytte ut av husene sine. Jeg har veldig mange faste kunder, for når man har bodd her én gang, kommer man alltid igjen. Det har noe med atmosfæren å gjøre, for gjestene føler seg hjemme. De får lage sin egen mat, og det er veldig rolig her, sier hun.

Alle leilighetene er innredet med alt av nødvendige fasiliteter. Tjørhom har stått for interiøret, og har valgt kortreiste møbler av god, norsk kvalitet. Mange av kundene er pendlere, og når de har besøk av familien og barna sine, kan Tjørhom være behjelpelig med å skaffe barnesenger og andre ting ved behov. I vaskekjelleren disponerer gjestene vaskemaskiner og tørketromler.

– De som bor her føler en tilhørighet, og de synes det er godt å være her. Det blir personlig for dem, og vi får en personlig kontakt. Mange liker at de kun har én person å forholde seg til. Med kun 46 leiligheter blir jeg kjent med alle som bor her, og det setter både jeg og kundene pris på.

Tjørhom kan også være behjelpelig med andre tjenester for gjestene ved L115 Leilighetshotell. Det kan være å for eksempel handle inn matvarer eller sende klær til rens.

– De fleste klarer seg selv, men jeg hjelper absolutt til med slike ting hvis det er behov for det. Ellers blir alle våre gjester tatt i mot når de kommer, uansett om de kommer utenom åpningstidene. Vi ønsker alltid velkommen og viser dem leiligheten, og det er viktig for dem.

Les mer...

2015-04-07 15.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv