161001 LH

Drømmen om sørlandsidyll

Sørlandet er synonymt med sjø og sjarmerende hus. Mange drømmer også om et eget hus i koselig sørlandsstil, og det kan LillesandHus AS hjelpe til med å realisere. De skreddersyr drømmehuset etter kundenes ønsker.

Ronald Bodin er daglig leder ved firmaets avdeling i Tønsberg som har 10 ansatte. De samarbeider tett med datterselskapet TønsbergHus, som er et rehabiliteringsfirma som holder til i samme bygg.

– Konseptet vårt går ut på å bygge hus i sørlandsstil. Utgangspunktet er tatt i bryggerstilen, og så har man bygd på etter hvert i takt med at kundenes behov og ønsker har endret seg. Vi har dog prøvd å beholde en del av sørlandsstilen, som er trehus med pynt rundt vinduene, ofte preget med mindre utstikk på vindskier og som er litt stuttere over vinduer i forhold til taket. Veldig mange av husene våre blir benyttet som hytter, forklarer Bodin.

En av de mange fordelene med LillesandHus AS, er følelsen av tidløshet. Nesten uansett hvor man velger å sette opp et LillesandHus, vil det gli naturlig inn i ethvert etablert boligområde. Det ser ut som om det har stått der bestandig, og stikker seg ikke ut.

– Styrken vår er skreddersøm, og det at vi tilpasser etter kundene ønsker. Ofte tar vi utgangspunkt i en modell som kunden har funnet, som vi deretter tegner og gjør til deres særegne bolig. Finner vi ikke noe konkret, må vi ofte tegne huset tilpasset terreng, tomt og utsikt. Det betyr at vi veldig ofte tegner hele huset fra bunnen av.

LillesandHus AS dekker hele Vestfold, men har de aller fleste oppdragene på Nøtterøy og Tjøme. I tillegg til flotte hus i sørlandsk stil, holder de også på med leilighetsprosjekter. Ved å bygge tomannsboliger og kjedeboliger, har de flere bein å stå på.

– Det er nå stor rift om tomtene i området vårt, så vi må være mer aktive med å finne tomter i tiden som kommer. Ellers får vi ofte høre at folk synes vi har veldig pene og koselige hus. Det er noe med den idyllen, og det er den vi prøver å være tro mot.

Les mer...

2016-03-02 14.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv