161042 BE1161042 BE0161042 BE

Dyktige og lojale medarbeidere løfter Bermingrud Entreprenør AS

Bermingrud har vært igjennom en konsolideringsprosess, og kommer nå til å styre hele sin portefølje fra sitt hovedkontor i Mjøndalen. Daglig leder Bjørn Breian forteller litt om hva de har vært igjennom, og selskapets planer for fremtiden.

Konsernet Bermingrud hadde flere avdelingskontor spredt rundt i forskjellige geografiske områder. Konsernet har konsolidert, og flere selskaper er under avvikling eller er fusjonert inn i ett entreprenørselskap. Nå kommer all virksomhet i Bermingrud til å ha sitt utgangspunkt fra kontoret i Mjøndalen. Fusjoneringen har vært vellykket og medført en mer kostnadseffektiv drift og ledelse. Bermingrud Entreprenør vil nå spisse seg i konkurransen i markedet, og vil fortsatt påta seg oppdrag i de samme geografiske områdene som konsernet hadde tidligere.

Ett av selskapene, Bermingrud Entreprenør BVT, erfarte mot slutten av 2013 at flere prosjekter som var kontrahert mot slutten av 2012 og første halvdel av 2013, ble prosjekter med store tap. Bermingrud har brukt store deler av 2013, hele 2014 og 2015 for å ferdigstille disse prosjektene. Vi vil ikke løpe fra vårt ansvar, og har ferdigstilt alle prosjektene i henhold til inngåtte kontrakter. Alle nyere prosjekter har positive resultater. Nå ser vi bare fremover, sier Bjørn Breian.

Vi er både lokale og nasjonale, og jobber mye ut fra filosofien om å bygge der våre kunder har sine prosjekter. Ute på våre byggeplasser har vi prosjektledelse og administrasjon som representerer våre verdier og filosofi. Vi bruker i stor grad lokale leverandører og underentreprenører i prosjektene. Dette gjør vi for å tilegne oss lokal kunnskap som er nødvendig for prosjektet, og for at vi også på denne måten kan gi noe tilbake til samfunnet, sier Breian.

Selskapet Bermingrud Entreprenøren kan feire 25 år i år, og har mye erfaring og kunnskap i staben på 40 ansatte. Våre kunder er både i det offentlige og i det private markedet, og vi kan håndtere enhver byggesak, uavhengig om den er geografisk fjern eller nær.

Vi ønsker å være tilgjengelige for kundene våre. I de prosjektene der vi får ta del i forprosjektene, kan vi bidra med vår kunnskap, slik at utbyggerne kan spare både penger og tid. Vi har gode erfaringer om det å bygge rasjonelt og billig. Vår største verdiskapning skjer i tidligfase med utbygger, og i produksjonen ute på våre byggeplasser.

Bermingrud Entreprenør bygger innenfor alle entrepriseformer, men i aller størst grad hoved- og totalentrepriser. Størrelsen på byggeprosjektene er ingen hindring. Jo større jo bedre. Vi bygger alle typer bygg, og har spesielt god erfaring med logistikkbygg og handelsbygg. Vi har også bygget mange kombinasjonsbygg med kjøpesenter og boliger.

Bermingrud har et eget utviklingsselskap, Bermingrud Prosjektutvikling. Gjennom dette selskapet har vi ført opp mange prosjekter i egenregi, og flere sammen med forskjellige investorselskaper. Blant annet er Helfo-bygget i Tønsberg et slikt utviklingsprosjekt. Vi har også bygget flere hytter i egenregi med stor suksess. Dette vil vi fortsette med, og vi ser oss nå om etter spennende områder og tomter.

Det er stor aktivitet i byggebransjen i vår regionen, men også stor konkurranse. Siden Bermingrud har et så stort geografisk nedslagsfelt, kan vi lettere møte konkurransen der det passer oss best.
Vi har hatt en tøff periode med store nedskjæringer, men er nå rustet for fremtiden. Det er bare å stå på, avslutter en entusiastisk daglig leder. Ingen problemer er for store for oss. Vi skal kunne løse det meste og møte kundens ønsker, og det gjør vi med dyktige og lojale medarbeidere som løfter selskapet.

Les mer...

2016-03-01 14.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    • Bermingrud Entreprenør AS
    • Hemsida
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv