Dyrker frem det beste i mennesket

I alle bedrifter og organisasjoner, er det til syvende og sist menneskene som er den aller største og viktigste ressursen. Derfor har Evy Ihlen i Kompetansehjelpen AS valgt å jobbe med blant annet bedriftskultur, arbeidsglede og holdninger. Jobber man bevisst med disse tingene, gir det håndfaste resultater.

– Jeg er opptatt av bevisstgjøring av medarbeidere når jeg holder kurs for bedrifter, og pleier å si at jeg ofte kan komme inn som en startkabel som setter ting i gang i en bedrift, forteller Ihlen.

  Kompetansehjelpen AS holder til på Jar i Bærum. Selv jobbet Ihlen i Utlendingsdirektoratet i 15 år før hun fant ut at hun ville bli pedagog. Etter endte universitetsstudier med fokus på arbeidslivspedagogikk og mestringsmotivasjon i 2006, startet hun Kompetansehjelpen AS.
  – Jeg deler virksomheten min i to. Det ene er en konsulentdel som går på HR, og det andre er å holde kurs og foredrag i bedriften. Et eksempel er kurset HMS=Heil Masse Skit. Det handler om bedriftskultur, samt holdninger i forhold til HMS-arbeid. Det hjelper ikke med gode rutiner og systemer om ikke medarbeiderne har den rette innstillingen til HMS. Dette kurset viser gode resultater for bedriften i ettertid – og det er jo meningen, sier Ihlen.

Men Kompetansehjelpen AS skreddersyr tiltak, kurs og opplæring i henhold til hver enkelt kundes behov. Ingen bedrifter og organisasjoner er like. Gjennomgående er fokuset likevel på mennesket.
  – Mitt fokus er å finne det beste i mennesker og dyrke det frem. Som pedagog er jeg opptatt av at læringen skal gi varige atferdsendringer, sier hun. Dette gjør jeg med mye engasjement og på en lettfattelig måte. Tror dette "smitter" på mine kursdeltagere slik at de får oppleve mer arbeidsglede, respekt og trygghet på arbeidsplassen sin.

Les mer...

2014-04-30 13.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv