153024 ES153024 ES0

Eivinds selskapsmat og catering

Når du har stamkunder som ringer hver søndag og spør om du har igjen mer karamellpudding, da vet du har du lyktes i selskapsbransjen. Eivind Arnesen fikser alle typer selskaper både ut og inne.

Eivinds selskapsmat og catering har åpent 365 dager i året og tar i mot alle typer av selskaper: Dåp og konfirmasjon, kurs, brylluper og minnesamvær og andre typer selskaper.
   – Kundene våre er nok mest fra Sarpsborg, men vi har også noen fra Fredrikstad og til og med fra Oslo. Vi har faktisk et eldre par som kommer for å spise middag hver søndag – og de ringer på forhånd og spør om vi har igjen mer karamellpudding, ler Arnesen.

Etter mange år i bransjen begynte han for tre år siden i Odd Fellow-bygget i Sarpsborg. Her er det selskapslokale på gateplan for 80-100 personer, salong i 2. etasje og selskapslokale for opp til 70. Skal han anslå fordelingen, er det nok 50/50 på cateringbiten og det som serveres på huset. Av ansatte er de to på kjøkkenet og tre på deltid på servering. Og å spise ute handler om så mye mer enn bare maten. Atmosfæren må også være der.
   – Vi gjør litt ekstra og får ofte høre hvor trivelig det er hos oss. Jeg trives på jobb, og da blir du blid. I fjor opplevde vi at sjefen for Greåker industri kom personlig og takket for maten. Det har jeg aldri opplevd før – og det var utrolig moro. Det viktige er at kunden får det han vil ha.

Eivinds selskapsmat og catering har ingen begrensninger når det gjelder catering, og har levert mat opp til hele 250 gjester.
   – I Sarpsborg er det mange cateringfirma, og du ha må kvaliteten og servicen på topp. Det tjener kunden på – og det er jo kunden vi lever for, avslutter Arnesen.

Les mer...

2015-06-10 10.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    • Odd Fellow
      Freiberger AS
      Eivind¿s Selskapsmat og Catering AS
    • Telefon:
      69 15 47 21
    • Adresse:
      Glengsgata 22
      1706 Sarpsborg
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv