Eivinds selskapsmat og catering har åpent 365 dager i året og tar i mot alle typer av selskaper: Dåp og konfirmasjon, kurs, brylluper og minnesamvær og andre typer selskaper.
– Kundene våre er nok mest fra Sarpsborg, men vi har også noen fra Fredrikstad og til og med fra Oslo. Vi har faktisk et eldre par som kommer for å spise middag hver søndag – og de ringer på forhånd og spør om vi har igjen mer karamellpudding, ler Arnesen.
Etter mange år i bransjen begynte han for tre år siden i Odd Fellow-bygget i Sarpsborg. Her er det selskapslokale på gateplan for 80-100 personer, salong i 2. etasje og selskapslokale for opp til 70. Skal han anslå fordelingen, er det nok 50/50 på cateringbiten og det som serveres på huset. Av ansatte er de to på kjøkkenet og tre på deltid på servering. Og å spise ute handler om så mye mer enn bare maten. Atmosfæren må også være der.
– Vi gjør litt ekstra og får ofte høre hvor trivelig det er hos oss. Jeg trives på jobb, og da blir du blid. I fjor opplevde vi at sjefen for Greåker industri kom personlig og takket for maten. Det har jeg aldri opplevd før – og det var utrolig moro. Det viktige er at kunden får det han vil ha.
Eivinds selskapsmat og catering har ingen begrensninger når det gjelder catering, og har levert mat opp til hele 250 gjester.
– I Sarpsborg er det mange cateringfirma, og du ha må kvaliteten og servicen på topp. Det tjener kunden på – og det er jo kunden vi lever for, avslutter Arnesen.