161039 GC161039 GC0

Eksklusiv nytelse

Rune Skrede, innehaver av Gull & Cigarer i Ålesund, har ikke kunder. Han har livsnytere, som kommer innom for å få eksklusive tobakksvarer, gull- og sølvvarer, som Skrede selv har håndplukket til assortimentet. Men først og fremst kommer de for å få kvalitet og god service.

Siden oppstarten i 1998 har Gull & Cigarer importert gullvarer direkte fra ledende produsenter i Europa. Det holder ikke at Skrede selv er sigarelsker og ønsket å starte en spesialforretning starte en spesialbutikk hvor man kunne få gode sigarer. Han har reist til Cuba for å se sigarrulling på fabrikkene, og han har gått kurs. En ekte livsnyter skal tilbys både faglig tyngde og et godt utvalg. I dag er de to ansatte i bedriften.

– Det som er viktig når man holder på slik, er at du tar vare på livsnyterne i alle sjangrer. Kommer du innom, skal du få både hjelp og veiledning, og vi prøver å skaffe de produktene de spør etter. Vi har alle prisklasser, og det er ikke bare de med penger som kommer hit, men alle over 18 år.

Som spesialbutikk håndplukkes merker du ikke får andre steder: Cubansk snus, verdens sterkeste snus, snus med alle forskjellige smaker. Hvis vi bare skulle selge det andre gjør, var vi heller ingen spesialbutikk, forklarer Skrede.

– Vi har sigarer med smak av whisky, vanilje, honning, portvin – alle sjangre til damer også! Damer er begynt å snuse. Vi har kvinnelige kunder som kjøper pipe. Før la jo piperøykerne bort pipene sine, for det var ikke mulig å få tak i hverken piper eller pipetobakk.

Gull & Cigarer har et stort utvalg av gaveartikler og firmagaver: Snusbokser som holder den rette temperaturen; sigarkuttere, sigaraskebeger og sigaretui; Zippo-lightere og Zippo-utstyr. De som har sin hobby, skal ha sine egne ting, mener Skrede.

– Vi reiser på fabrikk og håndplukker varer, vi har håndlaget gullarbeid, og vi lager også varer på bestilling. Hos oss kan du få tegne din egen ring eller ditt eget smykke. På nettet kan kundene gå inn og kikke på våre varer og ta kontakt med oss. Vi sender også varer rundt i landet.

Men selv om du ikke røyker, kan du finne mye fint her. Barberkniver, barberutstyr og barberkoster i gavesett; brevåpnere i gaveesker, klokkeskrin og smykkeskrin i ett; pokerkort og pokerkofferter. Det er godt å få tilbakemeldinger om kvalitet og god service, og at kundene – livsnyterne! – kommer tilbake.

– Vi prøver å få inn gaveartikler som ikke bare har med nikotin og røyking å gjøre. Men det er lov å nyte en god sigar på kvelden, mener Skrede.

Les mer...

2016-03-08 10.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv