143024

Eksperter på kajakk og løpesko

Sport1 er eneste sportskjede i Norge som er uavhengig. Det innebærer at hver enkelt butikk selv velger sitt eget sortiment slik at det blir lokaltilpasset. Hos Sport 1 Kajakk Sport & Fritid i Sandefjord er det kajakk og løping som er spesialiteten – og det er ting som er i vinden!

– Butikken åpnet i mai 2012, og jeg overtok som daglig leder ett år etter. Det er kajakk vi primært satser på, for det er det vi kan best. Jeg vil også si at vi er byens dyktigste på løpesko. Her har vi en egen løpelabb med kamera som filmer kundens løpesteg og stegavvikling. Dette hjelper oss godt på vei når vi skal anbefale sko til kunden. Vi har også et unikt sålesortiment som bidrar stort for at kunden skal trives i sine sko.

Det forteller daglig leder Petter Ødegaard. Han er en av mange engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere hos Sport1 Kajakk Sport & Fritid. Her har de ett mål for øyet, og det er at du som kunde skal få riktig utstyr.
 
– Når det gjelder kajakker, har vi gratis levering innenfor Vestfolds grenser. Det har tatt helt av, og særlig i sommer da vi hadde så fint vær. Det er kjempegøy når det går så bra, sier Ødegaard.

I Sport 1 Kajakk Sport & Fritid har de også en fin beliggenhet, og godt med parkeringsplasser slik at det er enkelt å laste opp og transportere kajakker. Kundene kan også prøve kajakken før kjøp, for butikken har både båtplass og kajakkbrygge. I tillegg til salg, tilbyr butikken også både utleie av kajakker og egne kajakk-kurs.

– Vi har nå også begynt med CrossFit. Det er en egen treningsform som har blitt veldig populær. Der er vi en av de få butikkene i Vestfold som tilbyr det meste innen CrossFit-relaterte produkter. Reebok setter retningslinjer rundt det å selge CrossFit-relaterte produkter i butikk, og vi er selvfølgelig stolte over å kunne fylle disse kravene.

Ødegaard legger til at alle varene som selges i butikken, også er tilgjengelig via nettbutikken deres. I sortimentet finnes også et godt utvalg av både langrenns- og slalåmski.

– Når det gjelder ski, vil jeg påstå at vi er veldig dyktige på smøring og smøretips. Her i butikken holder vi gratis smørekurs én gang i året, og vi både glider skiene og kjører dem hjem til kundene for de som ønsker det. Sport1 Kajakk Sport & Fritid er en destinasjonsbutikk, en butikk for entusiastene. Det betyr at vi ikke selger billigmerker, men retter oss mot dem som vet at de må betale litt mer for god kvalitet. Per dags dato er vi fire ansatte. Målet for de kommende årene er selvfølgelig økt salg, men også at vi skal synes bedre.

Les mer...

2014-11-27 08.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Kajakk, Sport & Fritid AS
  • www.sport1.no
  • Telefon:
    952 945 50
  • Adresse:
    Kilgata 9
    3217 Sandefjord
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv