153032 LE

En bedrift med stor JA-holdning

Lysell Entreprenør AS ble startet opp på Åsgårdstrand i 2012. Bedriften, som utfører oppussingsprosjekter og renovering i boliger og hytter, tror suksessen skyldes deres effektivitet og positive holdning.

   – Vi har et bredt tilbud av håndverkere i teamet. Teamet består av Lysell Entreprenør AS og underentreprenørene i alle håndverk faget, så om en kunde ønsker å pusse opp hjemmet sitt, har vi alt fra snekkere, rørleggere til murere osv til å ta seg av jobben. Vi ønsker at kunden skal få det enklere - ved å benytte vårt firma får kunden én person å forholde seg til, sier Lars Olav Lysell.

Han startet entreprenørbedriften, Lysell Entreprenør, i 2012. Bedriften i Åsgårdstrand drev han først alene, men i løpet av bare tre år har staben økt til åtte ansatte.

Bedriften tilbyr alt fra byggesøknad til ferdigprodukt, dette innebærer blant annet hjelp til å bygge og restaurere bolighus og hytter. Men også oppussing av bad, stue, soverom eller trappeoppganger, alt innen bygg. Graving, drenering og andre grunnoppdrag håndteres også av firma.

   – Vi er et utrolig godt team. Alle kjenner hverandre og vet hvordan de andre tenker. På den måten klarer vi å utføre jobben for kunden på en mer effektiv og bedre måte, tror Lysell.

   – Vi har tatt jobber i store deler av østlandsområdet. Men ettersom stort sett hele 2015 er fullbooket, har vi sett oss nødt til å innskrenke til å ta jobber kun i Vestfold.

Lysell tror bedriftens popularitet blant annet skyldes bedriftens punktlighet, samt at kunden setter pris på å ha én person å forholde seg til når de ønsker å pusse opp hjemmet.

   – Våre ansatte er punktlig og kommer til tiden som er avtalt. I tillegg tror jeg vår ja-holdning skinner veldig gjennom når vi utfører arbeidet vårt. Dukker det opp problemer underveis er vi løsningsorienterte og prøver så godt vi kan å løse dem, forteller Lysell oppstemt.

   – Jeg tror også at kunder bestiller oss igjen, fordi de ser at jobben blir gjort – at vi er effektiv i vårt arbeid. Dette skyldes nok også igjen at vi har engasjerte og flinke medarbeidere samt at jeg har oppfølging og kontakten med kunden hele tiden.
Kommunikasjonen blir på denne måten er meget god alle veier.

Les mer...

2015-06-10 11.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv