En blomsteropplevelse med det lille ekstra

Ingen anledning er for stor eller for liten for Ina Håland. Hun har blomster til fest, til hverdag, og til omstendigheter av det mer sørgmodige slaget. Blomsterbutikken Eucalyptus holder til i velholdt murbygg i Sarpsborg, hvor klassisk eleganse møter trend og innovasjon. Det håndmalte taket er i seg selv verdt et besøk.

Da Ina Håland fikk tilbudet om å overta den gamle apotekergården i Pellygata var det ikke vanskelig å takke ja. Hun hadde jobbet med blomster siden 2008, og tok imot muligheten med åpne armer.
  – Butikken vår ligger sentralt, men akkurat så langt fra gågata at det er enkelt å komme til med kjøretøy. Det er veldig praktisk for folk som raskt kan få blomstene sine inn i en varm bil, forteller daglig leder Ina Håland.

Eucalyptus leverer blomster til alle og enhver, i alle typer situasjoner. For privatpersoner lager de spesielt mye til bryllup, men de er også kjent for sorgbinderi.
  – Vi har satset på en stil med det litt mer spesielle som man ikke nødvendigvis får i matvarebutikken eller hos blomsterkjedene. Vi forholder oss en del til trendene, både når det gjelder blomster og interiør, så lenge de passer vår stil. I en tidsalder hvor folk ofte er travle, har vi også valgt å satse på det litt mer holdbare, og tenker på kunden som gjerne vil ha det fint uten å måtte stelle hver dag, sier Håland.

For bedrifter har Eucalyptus også gode tilbud. De tilbyr enkeltleveringer til ansatte, foredragsholdere og arrangementer, og faste leveranser til restauranter og andre bedrifter som ønsker å pynte opp. Ved slike faste avtaler er det hyggelige priser, og utkjøring til arbeidsplasser i Sarpsborgområdet er gratis. Butikken leverer i hovedsak til Sarpsborg og Fredrikstad, men går ikke av veien for å tøye grensene litt.

– Folk kan ringe til oss når som helst på døgnet og nå en vakttelefon, enten de ønsker å lage en bestilling, eller få et uforpliktende tilbud. Det er viktig for oss å være raske, og vi har mulighet til å være fleksible. Mange av de gode tilbakemeldingene vi får handler om service, sier Håland.
  Det innebærer blant annet at hun bestiller opp dersom kunden ønsker seg noe spesielt de ikke har inne. Og at butikken har femdagersgaranti på blomstene sine.
  –  Folk forteller at de gjerne kommer til oss fordi de får det de ønsker seg. De har sett for seg noe spesielt, noe personlig. Vi lager vakre ting som folk er stolte over å kunne gi videre, sier Håland.

Les mer...

2015-01-22 15.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv