En butikk for alle

Nisjebutikken Stella Shop i Lyngdal har klær, sko og interiør å tilby for en hver – uansett alder og størrelse på lommeboken!

Det er Silje Torsøe som driver den sjarmerende butikken i et gammelt lagerlokale i Lyngdal sentrum. Butikken startet opp for nesten tre år siden, og legger stor vekt på å ha en hyggelig atmosfære, god service og varer for alle.

– Jeg begynte i det små, og i begynnelsen hadde vi mer overvekt av klær. Etter hvert satset vi mer på interiør siden det var marked for det, forteller daglig leder Silje Torsøe.

Tar du turen innom Stella Shop får du et personlig konsept med både mainstream produkter og mer særegne ting.

– Vi har eksklusive merker, men prøver å ha en fin mix sånn at det skal være noe for alle. Det er også mitt incitament for å drive butikk  - at alle er velkommen uansett alder og størrelse på lommeboken.

Butikken satser på mye på den skandinaviske stilen, og her får du blant annet kjøpt klær av det danske merket Ganni som fikk Costume Awards i år, og interiør fra Serax.

– Mitt mål er å finne noe som er eget, og som ikke alle andre har. Vi har alt fra skandinavisk til italiensk, fransk og belgisk design. Sånn sett har vi en unik mix av varer, og jeg er hele tiden på skattejakt, smiler Torsøe.

Og kundene kommer helt fra Rogaland for å sikre seg noen av godbitene i Stella Shop.

–Vi har en god service og avslappet stemning i butikken, og vi ser og kjenner igjen kundene våre. Det er viktig for meg at kundene føler seg spesielle!

I Lyngdal er det generelt en høy grad av service, og ikke minst mange krefter som drar i riktig retning.

– Her er vi alle flinke til å snakke godt om andre. Jeg synes det er viktig å anbefale hverandre og løfte hverandre frem, og det er nettopp det som skaper en så god stemning her i Lyngdal. Raushet avler raushet!

Stella Shop har fem ansatte, og de henter stadig inspirasjon gjennom nettet, reiser og messer. Og det vet kundene å sette pris på.

– Folk i Lyngdal er lojale, handler lokalt og er opptatt av det, avslutter Torsøe og ønsker alle velkommen innom Stella Shop.

Les mer...

2015-04-07 15.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Stella Shop
  • Facebook
  • Instagram
  • Telefon:
    454 720 12
  • Adresse:
    Grønndokka 1
    4580 Lyngdal
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv