154029 XLM0

En faghandel du kan stole på

XL-BYGG Malo Sagbruk er en historisk trelast- og byggevareforretning i Molde. Faghandelen har stort fokus på høy faglig kompetanse og god service – og her blir kunden alltid møtt i døra.

Bedriften blir 50 år i begynnelsen av neste år, men har røtter helt tilbake til 1890-tallet da de hadde sagbruk i Maloelva. I dag driver de hovedsakelig med salg av trelast og byggevarer.
   – Vår hovedvirksomhet er salg av tyngre byggevarer. I tillegg har vi en interiøravdeling med dører, gulv og maling, og en egen avdeling for kjøkken, bad og garderober med JKE Design som hovedmerke, forteller Olav Erik Witzøe, daglig leder for Malo Sagbruk og Malo Holding.

Har du kjøpt en tomt og har en drøm om hvordan huset skal se ut? Da kan du trygt kjøpe hus hos Hellvik Hus Malo Sagbruk. Vi har egen arkitekt og sitter gjerne sammen med kunden for å tegne drømmehuset og finne gode løsninger.

XL-BYGG Malo Sagbruk retter seg hovedsakelig mot det profesjonelle markedet og legger derfor stor vekt på faglig kompetanse.
   – Vi skal være fagpersoner – vi skal kunne produktene vi selger. De ansatte blir sendt på kurs og skoler, og ellers bruker vi leverandører til å lære de ansatte om produktene. XL-BYGG Malo Sagbruk skal være proffens førstevalg og bli betraktet som en faghandel, sier Witzøe.

XL-BYGG Malo Sagbruk har 25 faste ansatte, og har et historisk fantastisk godt arbeidsmiljø med mange ansatte som har jobbet hele livet på Malo. Det gjenspeiles nok ofte i de gode kundeopplevelsene.
   – Kundene skryter av Malo Sagbruk fordi de føler at de blir tatt vare på når de kommer hit. Vi har prøver å legge alt til rette for at kunden lett skal kunne orientere seg og vårt mantra er ”å alltid møte kunden”. Våre hjelpsomme medarbeidere møter kunden, gir råd, og vi har lagt opp hele systemet slik at det skal være enkelt å komme hit og enkelt og dra her ifra.

Malo Sagbruk er 100 prosent privateid av lokale krefter, og i fjor hadde de en omsetning på 96 millioner. På listverk har de klart å doble omsetningen ved å investere i det fineste listverkskrommet i området. Målet de neste fem årene er å løfte proffomsetningen fra 55 til 70 prosent.

Les mer...

2015-09-01 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv