En god, gammeldags bensinstasjon

YX Vanse Bilservice er som en god gammeldags bensinstasjon, med alt det innebærer av tjenester og service. Daglig leder Kjell Kristiansen har drevet bensinstasjon nærmest hele livet. Han er opptatt av hans kunder skal få full pakke, med skifte av alt fra lyspærer til bildekk, og med god mat og personlig service.

– Selv begynte jeg å jobbe som ekstrahjelp for faren min, som også drev bensinstasjoner, da jeg var 13 år. Da vi begynte her i Vanse, var målet å skape en god, gammeldags bensinstasjon. Det betyr at vi skifter olje, lyspærer, vindusviskere og dekk, og yter den servicen en god bensinstasjon skal. Vi har ikke lov til å skru på biler, men gjør enklere ting, forklarer Kjell.

Samtidig har han gjennomført en helhjertet satsning på god mat. YX Vanse Bilservice har i dag et mattilbud som går langt utover det folk forventer av en bensinstasjon. Ordet har spredd seg, og det er ikke uvanlig at Kjell også leverer mat til det lokale næringslivet.

– Maten har vært en suksess! Det vi selger mest av, er snadderloffen, og så går det mye av for eksempel løvstek i pita og kylling. I tillegg leverer vi mye overtidsmat til små og mellomstore kunder, eller de kommer og henter selv.

Det er med andre ord mye som har skjedd siden Kjell og sønnen Kjetil overtok driften for tre og et halvt år siden. Det mettes mange munner på YX Vanse Bilsenter, og det er mange bileiere kommer innom for å fikset på bilen. På bensinstasjonen får kundene voks og rens av bil både innvendig og utvendig, og de disponerer en fantastisk vaskemaskin.

– Hver onsdag har vi halv pris på vasking av bil, og da er det lange køer. Utleie av bilhengere i forskjellige størrelser kan vi også tilby, og vi prøver å være konkurransedyktige på pris. Som bensinstasjon skårer vi høyt på å ha folk som kan yte skikkelig bilservice, for det er mange stasjoner som ikke tilbyr dette, understreker Kjell.

Det inkluderer også antirustbehandling, der du må bestille time i forveien. Behandlingen tar to dager, men utføres til gjengjeld av en spesialist på feltet. Her til lands, hvor veiene saltes så mye, er det avgjørende for godt bilhold at det gis jevnlige antirustbehandlinger.

– Vi er en gjeng på totalt tolv stykker her, fordelt på seks årsverk. Vi skal yte kjempegod service til våre kunder, for det er dem vi lever av, avslutter Kjell.

Les mer...

2014-11-27 09.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Vanse Bilservice AS
  • www.unox.no
  • Telefon:
    38 39 34 03
  • Adresse:
    Østre Vatne
    4560 Vanse
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv