164043 CPGlassveggLegevaktbilMercedes Benz Actros ok

En god løsning på dine markedsføringsbehov

Hvordan kan du best profilere bedriften din? Og hva er den beste måten å gjøre seg synlig på? Med hjelp fra løsningsorienterte og dyktige Color Profilering AS får du svarene.

Han er utdannet innen reklame og multimedia, og har blant annet bakgrunn som skiltselger og produksjonessjef i et skiltfirma. Sammen med Lars-Jørgen Fredriksen rullet Morgan Lysell i gang Color Profilering AS i 2015. I porteføljen fra starten av hadde han med seg en del tidligere kunder, deriblant mange store industribedrifter. 


- Dette er firmakunder som handler mye, noe som er en stor fordel når man er nyoppstartet. Uten disse etablerte kundene hadde jeg ikke våget å starte for meg selv, sier han 


Color Profilering AS holder til i Horten, og gjør alt innen grafisk design og profilering. Det vil si alt fra visittkort til penner, bildekor og trykking av logoer og annet på klær. De har også et bredt utvalg av LED-lys til å lyse opp skilt og større fasader utendørs.


- Vi fikser alt som har med markedsføring og profilering å gjøre. Det er ikke alt vi produserer på huset selv, for noen produkter blir laget i samarbeid med trykkerier og andre partnere. Men vi produserer selv alt av storformat, som trykk, bannere, bil- og vindusdekor, frosting til dører og solskjerming. Med helfoliering tilbyr vi også en rimelig måte å skifte farge på biler på.


Firmaet står på trappene til å flytte fra dagens lokaler og inn til en av sine beste kunder, VBK Nordic. Color Profilering AS har mange sykehus på kundelisten, og leverer mye dekor til ambulanser. Det nye naboskapet blir derfor perfekt da VBK Nordic produserer nettopp en stor andel ambulanser. 


- Det blir mange gode muligheter i de nye lokalene. Der får vi blant annet tilgang på lakkboks til lastebiler. Det er ikke så mange dekorfirmaer som har muligheten til å kjøre lastebiler inn, så dette er et marked vi nok vil rette oss litt mer mot. Med en egen lakkboks med heis på hver side kan vi montere på store maskiner veldig effektivt. De nye lokalene har også en egen vaskehall for lastebiler, forteller Lysell.


Han sier avslutningsvis at de ofte får høre at de er løsningsorienterte og finner løsninger på det meste. Ikke rent sjeldent får de nemlig oppdrag hvor det kreves litt ekstra kreativitet for å komme frem til et godt sluttresultat.


- På veien inn i 2017 og videre må vi jo prøve å bli bedre. VBK Nordic har mange montører som vi også kan benytte, men vi må nok utvide vår egen stab med flere ansatte etter hvert.

Les mer...

2016-12-15 11.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv